KONAČNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA JE PALA: Filip Car NAPUŠTA ZADRUGU, evo šta je otkriveno iza kulisa, A ŠTA SE KRILO OD JAVNOSTI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.02.2022

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno ponašanje Filipa Cara i brutalne tuče i provokacije koštale su ga honorara, a i mnogih drugih stvari, a sad će morati i da napusti Zadrugu da bi otišao na suđenje!

KONAČNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA JE PALA: Filip Car  NAPUŠTA ZADRUGU, evo šta je otkriveno iza kulisa, A ŠTA SE KRILO OD JAVNOSTI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Puno puta se spekulisalo o Filipovom ponašanju u spoljnom svetu i šta je sve radio budući da je i više puta govorio kako je bio nasilan, grub i bahat pre nego što je ušao u rijalitiji, a priča koja se potegla sinoć još jednom je dokazala sve to.

Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak Nenada, Sanje i Dejana koji ćaskaju u pušionici o tužbama i ko je sve po sudovima, a u jednom trenutku je reper izgovorio i da u Zadruzi svako svakoga tuži zbog gluposti i spomenuo da je jedino Filip Car izuzetak koji danas ide na suđenje zbog nanošenja teških telesnih povreda.

 

 

Nije poznato o kome se radi budući da on nije naglasio, a verujemo da su akteri neki od zadrugara na koje je Filip nasrnuo, a poznata je i situacija njega i Ademira Peleša kome je slomio vilicu tokom brutalne tuče za vreme žurke u Zadruzi.

Nama ostaje samo da vidimo u toku današnjeg dana o kome se radi i da ispratimo situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Olga

23.02.2022 09:02

Teške telesne povrede. Nasilnika zadržite u zatvoru.

Odgovori 12 3
Cobe

23.02.2022 10:57

Za kriminalca - zatvor.

Odgovori 12 1