DALILINA MAJKA FRAPIRALA NOVIM IZGLEDOM, VIŠE NE LIČI NA SEBE: Šok transformacija Emine iznenadila javnost, SVI GLEDAJU U OVAJ DETALJ I NE VERUJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.02.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učesnice "Zadruge" Dalile Dragojević, Emina Mujić, pokazala je svima putem društvenih mreža novo izdanje.

DALILINA MAJKA FRAPIRALA NOVIM IZGLEDOM,  VIŠE NE LIČI NA SEBE: Šok transformacija Emine iznenadila javnost, SVI GLEDAJU U OVAJ DETALJ I NE VERUJU! (FOTO)

Foto: printscreen

Ona je odlučila da skrati svoju dugu kosu, te sad ima i šiške, a njena transformacija pokrenula je buru komentara.

- Da, to sam ja! - navela je uz fotografiju.

Emina se nedavno oglasila povodom svađa Dalile i Filipa.

Republika

Foto: Facebook printscreeen

Emina Mujić se šišala

 

- Sve sam ispratila šta se dogodilo. Filip Car je najveći miš, a znate li zašto? Zato što se uplašio porodice Dragojević iz Veternika, pa tako štiteći Dalilu, brani Dejana i provlači kako se Dalila ponašala prema Dejanu. Tačno znam šta taj miš iz Crikvenice radi i on je glup za mene. Sve to što je uradio Dalili je glupo. Ja znam šta ću raditi dalje zbog toga što se sinoć dogodilo, a on će i dalje bežati i kriti se kao što se i krio zbog silovanja devojke u Crikvenici, pa mu plaćaju advokate da bi mu ukinuli to delo - besno  je poručila Emina i dodala:

- Kada se završi rijaliti, moraće da vidi kako je to kad se pljuje, psuje i uteruje strah. Je**** mu ja mamicu, klošaru jednom. Ne može nikom ništa u "Zadruzi", pa udara na moju Dalilu. Svi su ga otkačili. Ne može da podnese poraz od Maje Marinković koja ga je ostavila i sada uživa sa Čorbom. Pisala sam i poslala sve ove snimke Željku Mitroviću, pa ćemo videti šta će biti sa ovim retardom. Kolika god kazna da bude, ništa neće biti kazna kao koju će dobiti napolju - rekla je Emina za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

18.02.2022 11:52

Divna mama 😂

Dd

18.02.2022 12:16

Koja je ona klosarka..