MONIKA IMALA AFERU SA OŽENJENIM GINEKOLOGOM, PA GA PRIJAVILA KOMORI! Makedonka RASKRINKANA, nameračila se na Ša i njegovu porodicu: PRATILA JE I IVANU! (FOTO)

Autor: A. D.

Zadruga

19.02.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo aferu zadrugarke Monike Jovanovske iz Makedonije.

MONIKA IMALA AFERU SA OŽENJENIM GINEKOLOGOM, PA GA PRIJAVILA KOMORI! Makedonka RASKRINKANA, nameračila se na Ša i njegovu porodicu: PRATILA JE I IVANU! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Monika Jovanovska izazvala je pažnju svojim ulaskom u petu sezonu rijalitija "Zadruga" pre svega što likom jako podseća na Taru Simov, što je posebno zanimljivo ako se uzme u obzir da je bila u kraćoj aferi sa Tarinim bivšim dečkom, Nenadom Aleksićem Ša.
Iako je u rijaltiju dobila epitet reperove žrtve i vrlo smirene i strpljive devojke, izvor koji poznaje Moniku za naš portal otkriva da nije sve baš tako kao što izgleda.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Monika Jovanovska

 

- Nije mi jasno kako je Nenad pao na taj ološ, znam ista je Tara. Vrhunac gadosti mi je veza sa oženjenim bogatim ginekologom. Nakon što su prekinuli aferu prijavila ga je komori za zloupotrebu položaja. Naravno da je izbio skandal jer je ginekolog poznat, a Skoplje mali grad. On se razveo od žene, čovek je sa kredibilitetom, ima dva maloletna deteta - govori izvor i dodaje da Monika nije uopšte tako smerna kao što izgleda:

- Radi u noćnom klubu na procenat, mami ljude da piju. Često završava po obližnjim stanovima i hostelima, recimo da je jako druželjubiva. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Monika Jovanovska i Nenad Aleksić Ša

 

U Beloj kući se dosta spekulisalo o njenom i Nenadovom odnosu, a naš izvor otkriva da ne upravo Monika ta koja je obrlatila reperovu porodicu i da je u stopu pratila sve, čak i njegovu bivšu ženu Ivanu.

- Čim je Nenad ušao u Zadrugu  došla je u kontakt sa njegovom porodicom i njima priča da njih dvoje imaju posebnu vezu i da želi ući u rijaliti da bi Nenada spasila Tare. Prati i smara njegove fan grupe, a zapravo želi ući u rijaliti jer je fan rijalitija. Osim što je pratila Taru, pratila je i Nenadovu bivšu ženu. San joj je da ulovi bogataša i ništa ne radi - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading