MILAN MILOŠEVIĆ SE HITNO OGLASIO NAKON SINOĆNE EMISIJE: Voditelja Zadruge svi napadaju zbog Tare Simov, a on otkrio sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.02.2022

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević se oglasio nakon sinoćne emisije ,,Nominacije".

MILAN MILOŠEVIĆ SE HITNO OGLASIO NAKON SINOĆNE EMISIJE: Voditelja Zadruge svi napadaju zbog Tare Simov, a on otkrio sve! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

Voditelj najglednijeg rijaliti programa ,,Zadruga" Milan Milošević našao se na udaru fanova zbog šale koju je upotrebio tokom sinoćne komunikacije sa zadrugarkom Tarom Simov, na osnovu njenog neadekvatnog i nasilnog ponašanja. Iako je poznato da voditelj Milan svaki vid agresije, nasilja i bezobraznog ponašanja najstrožije osuđuje, neki fanovi rijalitija su imali potrebu da ,,od muve naprave magarca".

Republika

Foto: instagram.com

Milan Milošević

 

Tim povodom voditelj je odlučio da se oglasi na Instagram profilu i zapuši usta svim ljudima koji ga napadaju.

- Poštovani pratioci Zadruge, želim da vam se obratim povodom prašine koja se podigla zbog moje neumesne šale sa Tarom Simov! Niti podržavam nasilje, niti ga ne daj Bože podstičem! Svako ko me poznaje, a uostalom i vi koji me godinama pratite znate da sam i sam doživeo i porodično i lično nasilje te s toga sam veliki borac protiv istog. Hvala na razumevanju! - napisao je Milan Milošević na Instagram storiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Milošević Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ranko

19.02.2022 17:28

On se ne ponaša kao voditelj već kao svodnik.

Odgovori 21 2
Srdjan

19.02.2022 18:42

On zamišlja da je vodnik - svodnik.

Odgovori 17 1
zrta

19.02.2022 18:55

ovo koje se odaziva na milan ...

Odgovori 14 1
Sava

20.02.2022 11:19

Ako je i bilo šala, ispalo je neumesno i dalo Tari opravdanje za sva nasilja. Milan, Darko i Ivana Šopić veličaju pogrešne stvari kao što je Tarino nasilje i vulgarna ljuvav Dalile i Cara koju ćemo pamtiti po pljuvanju Dalile, upaljenoj cigareti i punoj limenci kojima je udario u glavu Dalilu uz psovke i uvrede koje se do sada nisu nigde čule. Sa hvalospevima njihovoj kosmičkoj ljubavi, voditelji odobravaju i Carevu agresiju i Dalilino skandalozno praštanje. To je po meni ružno i licemerno i tu nema praštanja voditeljima što to rade da bi emisija bila dinamičnija i zanimljiva. To nije ljudski i to, se ne radi, zato gledaici osuđuju voditelje.