SKANDALOZNA ISPOVEST BILJANE DRAGOJEVIĆ! Otkrila TAJNE ODNOSA Dejana i Dalile, pa se dotakla Emine i VRADŽBINA!

Autor:

Zadruga

15.02.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević otvorila je svoju dušu pa otkrila detalje odnosa sa Dejanom i Dalilom Dragojević.

SKANDALOZNA ISPOVEST BILJANE DRAGOJEVIĆ! Otkrila TAJNE ODNOSA Dejana i Dalile, pa se dotakla Emine i VRADŽBINA!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Javna prevara Dalile Dragojević svog sada već bivšeg supruga Dejana Dragojevića, trese javnost mesecima unazad, a najviše su pogođene njihove porodice. Dejanova majka Biljana Dragojević je u svojoj ispovesti otkrila kako se oseća i pojedine detalje odnosa Dejana i Dalile.

- Nikome se ne javljam na telefon, izbegavam da dajem bilo kakve izjave za medije. Trenutno mi je malo lakše i bolje se osećam - rekla je Biljana i dodala da su prvi meseci rijalitija bili najgori:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević prevaren u rijalitiju

- Prvi meseci njihovog boravka u rijalitiju za mene su bili užasni, to je bilo nešto neverovatno. Svako ko je roditelj može samo da zamisli kroz kakav pakao smo prolazili, ali sad je došao sebi i nadam se da će tako i ostati do samog kraja. Najteže mi je bilo kada je skakao u bazen iu jezero, kada je slomio ruku... Ne znam kako bih definisala te njegove izlive emocija, kada se drao, plakao, sve mi je to bilo nepojmljivo - kaže Biljana i priznala da je malo falilo da uđe unutra i spasi sina:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević u rasulu

- Više puta mi je prolazilo kroz glavu da ću ući da ga izučem, pogotovo što mi nismo bili u kontaktu poslednje tri i po godine.

- Taj osećaj koji svaka majka ima ne može ništa da prevari. To što je Dalila pričala da od samog početka njihove veze nije bila prihvaćena nije tačno, mi smo se svi kod kuće trudili kada oni dolaze da bude sve u redu, međutim, ja sam kod nje svaki put osetila tu negativnu vibraciju, kao i manipulativnost, ja umem da osetim to i verovatno je ona bila svesna toga da ja to osećam i sve nas je odstranila iz njegovog života. Njoj je bilo lakše da manipuliše njegovim ocem s kim su jedino i bili u kontaktu - priča Dejanova majka i spominje priliku koju je dala njegovoj bivšoj ženi.

- Priliku je dobila da je bolje upoznam, a ona je htela nešto više od toga, ja samo ne znam šta, ali svakako da je uvek pravila i neke smicalice i nije htela da prihvati ništa dobro, a ni loše, jer ona je takva - Biljana ne krije da joj je teško palo razdvajanje od sina:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević o sinu

- Mnogo mi je bilo teško to što nismo bili u kontaktu Dejan i ja, dosta suza sam prolila i zahvalna sam bogu što nikada nisam otišla tamo gde je on živeo sa njom. Ja ne znam gde je ta kuća, moj bivši suprug je bio tamo, obilazio ih je i preko njega sam imala neke informacije o svom sinu. Čini mi se da ni on nije imao pravu sliku šta se tamo sve dešavalo - ističe ona i otkriva zašto im nije dala plac u Veterniku:

- Oni su se upoznali u rijalitiju, znali su se neka tri-četiri meseca, tajno su se venčali i sve se nekako brzo izdešavalo, i oni su sad očekivali da nešto što smo mi ceo život sticali damo tek tako. Predložila sam im da dođu kod mene u kući da bi videli kako im de, jer za tih nekoliko meseci koliko su oni bili zajedno nije bio realan život. Sad sam srećna što im nisam dala plac, zamislite šta bi se sada desilo da je to tako bilo. Njena mama koja je udarena u glavu verovatno bi došla tu da mi prkosi i verovatno bi se ja u svojoj rođenoj kući osećala kao tuđin. Unapred sam gledala na sve ove stvari koje se trenutno dešavaju iznala sam da ne treba to da radim - rekla je Biljana, pa pomenula vradžbine koje je navodno bacala na njih.

Republika

Foto: Printskrin: TV Pink

Biljana Dragojević o Dalili i Dejanu

- Pročitala sam negde da sam im ja zakopala nešto ispred kuće, ali kao što sam rekla, ja ne znam gde su oni živeli. Mi iz Vojvodine ne znamo šta oni tamo dole rade kada su takve stvari u pitanju, ja sam osoba koja ne veruje u sve to, ali dok sam gledala Dejanovo ponašanje, videla sam da se neke čudne stvari dešavaju, čak je njena majka Emina čvrsto tvrdila da će se oni pomiriti za Novu godinu, što se stvarno i desilo, jer kako je rekla, ona radi na tome da se to desi i stvarno je to tako bilo.

Iako se dugo spekuliše o Dejanovoj promeni vere, Biljana ne misli da je to istina.

- Mislim da to nije istina. Postojali su neki snimci kako pere noge u lavabou i da su to navodno neki njihovi obredi, ali moje mišljenje je da to nema nikakve veze s tim - rekla je Biljana i osvrnula se na situaciju u kojoj se Dalila našla sa Filipom Carem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Biljana Dragojević o Dalili Dragojević

- Gledajući sa ženske strane kako Filip nju pljuje, bude mi žao, a kad se setim šta je ona Dejanu radila, onda mi to stvori neki bes i kažem da je karma kučka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading