ZORICA MARKOVIĆ PROVALILA DRAGOJEVIĆE! Pevačica RASKRINKALA Dejana i Dalilu: SVE JE DOGOVOR, ALI SE ONA ZAVOZALA!

Autor:

Zadruga

15.02.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković dala je svoj sud o odnosu Dalile i Dejana Dragojević i kao i uvek, reči nije štedela.

ZORICA MARKOVIĆ PROVALILA DRAGOJEVIĆE! Pevačica RASKRINKALA Dejana i Dalilu: SVE JE DOGOVOR, ALI SE ONA ZAVOZALA!

Foto: ST/P. DIVAC, N. Mandić

Mesecima unazad bračni par Dragojević privlači veliku pažnju javnosti, kao i njihovi emotivni partneri Filip Car i od pre nekoliko dana Aleksandra Nikolić, a celokupnu situaciju je kao i uvek iskreno i oštro prokomentarisala Zorica Marković.

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Marković o Dejanu i Dalili Dragojević

- Aleks i Dejan vizuelno zaista idu jedno uz drugo, ta priča Rešićka i on je smešna. Aleks ima emociju, ali Dejan nema. Vreme je potrebno, nije ni on bio sjajan i bajan. U ovom slučaju, Aleks je Dejanu došla kao melem na ranu i izvuklo ga je to - kaže Zorica i dodaje da stalno razmišlja o tome da je sve ovo jedna igra:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Aleksandra NIkolić u vezi

- Ne da mi mira jedna misao, kad Dejan i Dalila izađu, da li će kroz par dana reći: "Al' smo vas sve zeznuli", taj moj instinkt me nikada nije prevario. Mislim, ovo normalni ljudi ne praštaju. Sve to boli i ništa on nije folirao, ali mislim da su se dogovorili, jer kao igrači su prevaziđeni. Ona je navikla da bude u žiži. Ona se zavozala, napravila haos, prešla granicu dogovora, ali mislim da će on preći preko toga, kao i ona njemu za Aleksandru - smatra Zorica i ne krije da smatra da veza Dalile Dragojević i Cara neće potrajati:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević

- Sumnjam da će Dalila i Car izgurati do kraja zajedno, ona ima plan u glavi, nedokučiva je, nedodirljiva, niko ne sme ništa da joj kaže. U svakom slučaju do kraja može sve totalno da se preokrene i da ništa ne bude kao sad. To je tako, zato je i zanimljivo. Aleks bi ostala sa Dejanom, što je dobro i može visoko da se plasira, ako bude imala mozga. U ovoj sezoni je najbolja - zaključila je Zorica za Pink.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car u vezi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading