ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU! Bivša zadrugarka priznala koliko je Peca STARIJI od nje, ISTA JE RAZLIKA KAO IZMEĐU NJE I SINA!

Autor:

Zadruga

15.02.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić konačno je otkrila koliko godina ima njen suprug Predrag Peca Raspopović.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA DUGO ČUVANU TAJNU! Bivša zadrugarka priznala koliko je Peca STARIJI od nje, ISTA JE RAZLIKA KAO IZMEĐU NJE I SINA!

Foto: printscreen/instagram.com/sandrasuboticss

Nekadašnja rijalitiji učesnica Aleksandra Subotić oduvek je privlačila veliku pažnju javnosti, a nakon brojnih skandala koji su je pratili, ona je našla svoj mir i sreću pored svog sadašnjeg partnera, Predraga Pece Raspopovića.

Iako retko govori o njemu i čuva njegovu privatnost, Subotićeva je sada otkrila koliko je Peca stariji od nje s obzirom na to da je mnoge to zanimalo. Prema njenim rečima Peca ima 49 godina.

- A kada već pričamo o godinama - moram da vam otkrijem jednu zanimljivu stavku. Razlika u godinama između Jovana i mene ista je kao između mene i Petra, a to je 24 godine - napisala je Aleksandra Subotić na svom Instagram profilu.

Ona je jednom prilikom otkrila i kako su se ona i njen partner upoznali.

- Upoznala sam ga krajem februara, početkom marta meseca na njegovoj vikendici. Došla sam sa ćerkicom kod njega na večeru. Ali pre toga smo se čuli i dopisivali jedan duži period. Posle toga smo nastavili da se viđamo, ja sam dolazila sa drugaricama u Novi Sad i počeli je jedno zaista lepo druženje, a nakon toga sam sebi dopustila da se opustim i zaljubim. Sve je krenulo onako neozbiljno, s obe strane, ali onda je ljubav uzela maha i eto dokle smo sada stigli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bepa

15.02.2022 14:01

Удала се за свог спонзора.