FILIP CAR IMA PAKLENI PLAN SA DALILOM, OVOGA NIKO NIJE SVESTAN: Prijatelj progovorio o svemu, jednom rečenicom otkrio sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.02.2022

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Filipa Cara otkrio sve o odnosu i vreloj akciji sa Dalilom Dragojević!

FILIP CAR IMA PAKLENI PLAN SA DALILOM, OVOGA NIKO NIJE SVESTAN: Prijatelj progovorio o svemu, jednom rečenicom otkrio sve! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Dalila Dragojević i Filip Car nedavno su javno ozvaničili pomirenje i priznali da su svojoj ljubavi dali još jednu šansu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i FIlip Car vrela akcija

 

Poslednjih par dana su uplovili u mirnu luku i nakon svih žestokih okršaja na ivici incidenta, smirili su strasti i posvetili se jedan drugom. Danas, u ranim jutarnjim časovima su počastili sebe do sada nikada slobodnijim intimnim odnosom i još jednom pokazali koliko su jake emocije između njih.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i FIlip Car svađa

 

- Ispatio sam dešavanja i verujem da on zna šta radi. Ako je njemu lepo i meni je, ja ću uvek biti uz njega kao njegov prijatelj. Što se tiče njihove vrele akcije od jutros, prirodno je, mladi su. Ne bih davao neke prognoze, jer se sa njim nikada ne zna, ali ako je on srećan, ja ću podržati sve, jer je meni samo to bitno - priča Bruno za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Živojin

13.02.2022 09:03

Glumi da je voli. Galeb je uvek galeb.

Kjara

13.02.2022 11:00

Ej Bruno, koga ti lažeš? Znaš dobro kakav je Filip, sad su ga upoznali i oni koji ga nisu znali, ništa se više nemože sakriti ili ublažiti. Aki su mu prijatelj pomozi mu da se leči, agresija i nekontrolirani bijes će ga potpuno uništiti jer, ti znaš kako je i zašto pobjegao iz zemlje. Ne pružaj mu podršku u ljubavi sa Dalilom, znaš da od toga neće biti ništa.

Odgovori 10 1