JANJUŠ UGLEDAO MAJU MARINKOVIĆ U ZADRUZI: Pao ZAGRLJAJ pred svima, nije mogao da joj odoli! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.02.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš ugledao je Maju Marinković u Zadruzi, a njegova reakcija je sve iznenadila.

JANJUŠ UGLEDAO MAJU MARINKOVIĆ U ZADRUZI: Pao ZAGRLJAJ pred svima, nije mogao da joj odoli! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić je najavila zadrugarima naredni video snimak u kom su imali priliku da vide ljubavni klip Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković.

 

 

Janjuš je dobio reč kako bi prokomentarisao klip. Iako se videlo da mu nije sve jedno, po reakciji koju je napravio, Janjuš je smogao snage i poručio da ga kadrovi koje je video sa Marinkovićevom više ne dotiču, što je zapravo iznenadilo sve zadrugare, mada mu mnogi nisu poverovali. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš Zadruga

 

- Sve bi bilo drugačije da se nisu desile neke stvari posle toga. Ponašanje posle toga, sve je to bilo, znamo i mi sve. Ne dotiče me više. Ne mogu da se setim ni jedne lepe stvari i ne drži me više ništa lepo. Bilo je kako je bilo. Shvatio sam da je to jedna ozbiljna budalaština. Ja sam jedino oskrnavio brak sa svojom ženom... Nikad ja nisam rekao da krivim samo nju, rekao sam da sam i ja kriv, ali za to što joj se desilo, nisam ja kriv. Želim joj sve najbolje i neću da se vraćam na to - rekao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading