OTAC JOJ TUKAO MAJKU, A UPOZNALA GA SLUČAJNO U OSNOVNOJ ŠKOLI: Jeziva ispovest Aleksandre Nikolić o BOLESTI majke i njenom RAKU: NAJVIŠE UDARACA JE BILO PO LICU! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

08.02.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put samo za kamere portala Republika.rs Aleksandra Nikolić o burnoj prošlosti, u bolnoj ispovesti o raku i majčinoj bolesti otkriva kako ju je otac tukao!

OTAC JOJ TUKAO MAJKU, A UPOZNALA GA SLUČAJNO U OSNOVNOJ ŠKOLI: Jeziva ispovest Aleksandre Nikolić o BOLESTI majke i njenom RAKU: NAJVIŠE UDARACA JE BILO PO LICU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Jedna od trenutno najaktuelnijih zadrugarki Aleksandra Nikolić u rijalitiju ,,Zadruga 5" ušla je u žižu javnosti zbog njene veze sa Dejanom Dragojevićem. Međutim, pre nego što je ušla u rijaliti, Aleksandra je ekskluzivno pred našim kamerama otkrila sve o njenoj burnoj prošlosti, bolesti majke Slovenke, ali i njenom zdravstvenom problemu. 

No, to nije sve, Aleksandra nam je ispričala i sve detalje njenog narušenog odnosa sa ocem, o kom retko kada priča, ali i kako joj je bilo tokom odnosa sa bivšim dečkom, koji ju je maltretirao. Prošlost o kojoj je dodatno pričala, bila je priča o Bujanovcu, gde je započela karijeru animir dame. 

 

 

O rijalitiju ,,Zadruga"!

- Moj prijatelj me je nagovorio da uđem u rijaliti, kada sam ušla, pričali su po ćoškovima o meni, da sam bila u Turskoj uhapšena, nikada nisam bila prostituka, objasnila sam da sam radila kao animir dama. Htela sam da promenim život, bilo mi je jako teško, uvek je postojao crv sumnje, šta ako ovo ili ono... Može da se zaradi lepo, od 1000 evra, do 5000 evra, ali taj novac kao da je proklet. Ja sam radila samo grudi i usne, mislila sam da ću biti atraktivnija, one devojke su imale urađene usne, grudi, ali sad kad gledam, možda je to velika greška! Svašta su mi nudili, stan, šoping silni - priča Aleksandra. 

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Nikolić Zadruga 5

 

- Ja nisam znala da je radila kao animir dama, ja sam to čula tek kada je ušla u Zadrugu. Ona tu nije ništa loše radila! I ja sam dobijala ponude, pevala, ali druge ne, druge su to iskorišćavale mnogo više od mene! U to vreme, mnoge koje sada glume damu, sa šeširima, bile su gore nego ove prostitutke! - objašnjava majka Slovenka.

O bivšem dečku koji ju je tukao!

- Moj bivši dečko se bavi kriminalom, zaljubila sam se u njega takav kakav jeste. On je želeo i pomogao mi je dosta. Pretio mi je kada sam izašla iz rijalitija, mama je njega zvala preko telefona, dok sam bila u rijalitiju! Njemu se učinilo da sam pogledala nekog dečka, onda mi je polomio telefon, izudarao me je. Nakon toga me je njegovo obezbeđenje pokupilo i odvelo, ja sam htela da iskočim iz auta, nikog ništa nije zanimalo, ostavili su me na granici, preskakala sam preko ograde i došla za Beograd - govori Nikolićeva. 

- I to sam saznala kada je ušla u Zadrugu! Nadam se da nikada više neće biti u takvoj vezi!

Republika

Foto: Republika.rs

Slovenka Nikolić

 

O ocu!

- Upoznala sam ga kada sam bila osnovna škola, nikada mi se nije javio, nikada me nije udarao. Kada je povređivao osobu koju ja najviše volim na svetu, mene je psihički, mamu je fzički, te stvari su uvek tu. Ne mogu da zaboravim na to, to je nešto što me muči! On samo tako dođe odjednom i onda krene to da radi, to kada je tata maltretirao mamu, tresle smo se kada je dođe u kuću! To stigne ovolika poruka, gde kaže takve stvari, da vi ne možete da poverujete, ne biste mogli da poverujete! Ne znam da li je neko nekad pročitao tako nešto! Ne bih volela da ga vidim, a šta je to što mu najviše zameram, zameram mu najviše to što je radio, nije mario za mene i maltretirao ženu! - tvrdi Aleksandra. 

- Ja sam pristala na batine i maltretiranje! I bol, i suze, i patnja, i izbacivanje iz stana, da ste onaj zadnji bednik, to je nešto žalosno! Pisao je poruke, ta pisanja su katastrofalna! Bilo je i pretnja, i sve, to je stalo kada je dala izjavu u rijalitiju! Sve to što je bilo, bilo je, vredelo je, Bože moj, ostale su posledice, ja sam se razbolela zbog toga - ispričala je zadrugarkina majka. 

 

 

O majčinoj bolesti!

- To se loše odrazilo na nju, žena je na lekovima dugo, mene boli! Nema više tu energiju, kao što je bilo ranije! - objasnila je Nikolićeva. 

- Ja sam dobijala udaraca po tim bubrezima, po faci, ali u principu po bubrezima! Zbog svega toga sam i na lekovima, ja sam se odrekla svega u životu, da budem uz moju Aleksandru - govori Slovenka. 

 

 

O Aleksandrinoj bolesti raka pluća!

- Sve je to bilo dobro, dok se ona nije razbolela, ona je imala taj dobroćudni karcinom na plućima, lečili smo jako dugo. Ja to sada hladnokrvno pričam, ali to su bile muke i za mene, i za nju. Šta je uzrokovalo, verujte mi ne znam, jedino ako ona nije to držala u sebi, tu tugu, patnju, pošto nije videla oca, pa to nije ispoljava bukvalno. Ja strepim od kada se rodila, od kada se bolest desila. Ja imam strah za svoje dete! - govori Slovenka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
jaca

08.02.2022 18:13

aleks je dobra cura yelim joj svu srecu