VIKI SLALA JANJUŠU EKSPLICITNE FOTKE: Isplivala prepiska zadrugara, on je nazivao "LJUBAVI", a otkrivamo i šta je hteo da joj radi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.02.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika.rs portal došao je do prepiske između Viktorije Mitrović i Marka Janjuševića Janjuša u kojoj je on naziva ljubavi, a ona je njemu slala vrlo provokativne snimke.

VIKI SLALA JANJUŠU EKSPLICITNE FOTKE: Isplivala prepiska zadrugara, on je nazivao "LJUBAVI", a otkrivamo i šta je hteo da joj radi! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Ognjen Bogdanović

Zadrugar i bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš poznat je kao pravi ženskaroš, koji voli flertovanje sa svim devojkama koje se nađu u njegovoj blizini. Pre nego što je ušao u rijaliti ,,Zadruga 5", Janjuš je imao kratkotrajnu sajber aferu sa sadašnjom cimerkom Viktorijom Mitrović, o kojoj ćuti kao zaliven. Mi smo uspeli da dođemo do njihove prepiske, u kojoj se može primetiti da su njih dvoje razmenjivali vrlo eksplicitni sadržaj. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Viktorija Mitrović Zadruga 5

 

Naime, izvor koji je blizak sa Viktorijom otkrio nam je sve detalje njihovog dopisivanja, a bivši košarkaš nije mogao da ostane imun na telo atraktivne zadrugarke. 

- Ma on je non-stop slao poruke, slike, klipove, nije ni ona njemu ostala dužna, znale su tu da budu i vrele fotkice i klipovi, naravno. Sad ne znam da li je to bilo ono klasično priča za ulazak u Zadrugu, ali bilo je flertovanja i sa njegove, i sa njene strane. Janjuš je njoj prvi počeo da piše, zapratili su se, doduše, oni se nešto znaju i od ranije, čini mi se iz grada. On je hteo da se vidi sa njom, ali ona nije htela nešto, ne znam, sve se nešto nećkala, a vidim sada ni jedno, ni drugo ne spominju šta su radili pre rijalitija - otkriva izvor za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Zadruga 5

 

- Evo, kao što možete videti na prepiskama šta je sve tu bilo, slali su i srca, i klipove, i slike, gorelo je leto, što bi se reklo. Pritom, to je bio onaj period kada je Janjuš izašao iz rijalitija, pa ste čak vi i prvi pisali o nekoj plavuši sa kojom se on video u Crnoj Gori, e to je taj neki period, čini mi se, ako se ne varam. On je čak nju nazivao i ljubavi.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Prepiska Marka Janjuševića Janjuš i Viktorije Mitrović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading