DALILINA DRUGARICA OTKRILA ISTINU O NJENOM DETETU: Dejan zna celu istinu, zbog trudnoće pobegla u ŠVAJCARSKU? (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.02.2022

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Dalile Dragojević se oglasila i otkrila istinu o njenom detetu, a onda se dotakla i njenog braka sa Dejanom Dragojevićem.

DALILINA DRUGARICA OTKRILA ISTINU O NJENOM DETETU: Dejan zna celu istinu, zbog trudnoće pobegla u ŠVAJCARSKU? (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon što su mediji otkrili da Dalila Dragojević ima dete, i to ćerkicu, koju krije daleko od očiju javnosti, za portal Republika.rs oglasila se njena drugarica, koja je upoznata sa slučajem. 

Detaljnije o Dalilinoj ćerki pročitajte klikom OVDE

Drugarica Dragojevićke govori sve o njenom braku sa izvesnim momkom koji je pripadnik romske nacionalnosti, a potom nam je ispričala sve o njenom detetu. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević Zadruga 5

 

- Ja sam upoznata sa celim slučajem, nakon svega što je uradila, vreme je i da se sazna ko je ona zapravo. Šta mislite zašto se ona ovako ponaša prema Dejanu, mislite da je to slučajno? Mislim da čak i Dejan zna da joj je priča oko deteta najbolnija stvar, a najbolje bi bilo da nju pitate da vam sve ispriča, ako se usuđuje. To da je bila u vezi sa tim momkom, to znamo svi, to se prepričava i danas, oni su tada već imali probleme, jer kao što vidite kakve odnose voli, ona je i u drugom rijalitiju pokazala da voli kad je muškarac bije, ne znam što sada glumi žrtvu - govori Dalilina drugarica, koja je želela da ostane anonimna kako ne bi imala problema sa njenim fanovima koji su je već napadali.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Dalila Dragojević u suzama

 

- Mene su njeni fanovi napadali kada sam ja htela da ispričam sve o prošlosti i šta je i kako je radila. Njenu majku ne poznajem lično, samo sam čula priče, ali nju ženu ne bih ni da diram, jer nije ona u rijalitiju, nego Dalila. Ona je otišla u Beč sa tim momkom, kao navodno je tamo imala neki posao koji su joj obećali, možeš misliti, ono što sam ja čula jeste da je ona navodno rodila dete, da su se zapravo zbog toga i preselili posle u Švajcarsku, koliko je to istina, ne znam stvarno, niti bih da ulazim u to, ali sam čula da je u pitanju devojčica  - otkriva Dalilina drugarica. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Dalila Dragojević Magazin in

 

- Eso je njen bivši muž. Dalila je napala moje dete, uputila razne uvrede na moj račun zato ću sada da reagujem. Zbog njenih fanova koji me takođe napadaju iznosim to da je ona bila udata. Ako hoćete da dođete do tog čoveka pitajte Daliline antifanove. Mladen može da potvrdi moju priču - rekla je Zerina Hećo svojevremeno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading