CECA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O PSIHOPATAMA: Potpuno je poremećeno! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović progovorila je o nasilnicima i psihopatama.

CECA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O PSIHOPATAMA: Potpuno je poremećeno! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Nasilje među poznatim ličnostima je tema o kojoj se i te kako priča u javnosti, pa je tako pred kraj 2021. godine dosta estradnih dama progovorilo o nasilnicima i siledžijama sa kojima su imale problem. Jedna od njih je i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je dala svoj sud o bolesnicima koji bez ikakve kočnice vređaju i omalovažaju druge ljude.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Ceca je za medije progovorila o nasilnicima, kao i o lošim uzorima, koji se čak nalaze i među njenim kolegama i koleginicama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Mnoge javne ličnosti ne paze kako se obraćaju javnosti, ja stalno govorim da moramo imati taj osećaj, pogotovu mlađa populacija, koji se poistovećuju sa idolima, taj lažni sjaj i glamur, svi smo mi samo ljudi, na svim tim scenama, imamo i porodice, i briga kao i svi ostali ljudi. Instagram nije realan život, sve je to jedna lažna slika, koja utiče na sve te mlade ljude. Svaki strah treba podeliti sa najbližima, to je jedini put. Javne ličnosti moraju da paze šta govore u javnosti, kakav je to rečnik, primetili ste ako ne psujete, ako niste vulgarni, ako niste dobar primer, vi ste IN, ako se lepo izražavate, ako koristite bonton, vi ste dosadni, ako su deca dobri u školi, oni su dosadni. Potpuno su poremećena vrednosti i način ponašanja, ono što je nekulturno je IN - izjavila je Ceca za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading