BIVŠI UČESNIK ZADRUGE OTKRIO CAREV PLAN: Filip mi je rekao da će Dalili da napravi PAKAO od ŽIVOTA!

Autor:

Zadruga

30.01.2022

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar i pevač Bane Đokić gostovao je u jednoj emisiji, a onda je razvezao jezik o učesnicima Zadruge.

BIVŠI UČESNIK ZADRUGE OTKRIO CAREV PLAN: Filip mi je rekao da će Dalili da napravi PAKAO od ŽIVOTA!

Foto: printscreen/TVPink

Bivši učesnik Zadruge Bane Đokić je gostovao u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i tom prilikom je rešio da bez dlake na jeziku govori o aktuelnim temama na velelepnom imanju.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Bane Đokič

Bane se na samom početku osvrnuo na buran ljubavni odnos između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

- Tara je mlada devojka koja ne zna gde bije. Da li se zaljubljuje ili ne, ono što je Ša izneo je za svaku osudu. Ša je trebao već da bude ostvaren i da ima decu. Ne znam šta mu je sve to trebalo, možda hoće da se zabavi - priča Bane, a onda se dotakao i celokupne drame između Dalile, Dejana i Filipa Cara koja mesecima intrigira javnost:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević

- Unapred sam znao, Car mi se poverio da će se pomiriti sa Dalilom i da će joj napraviti pakao od života kada je ponovo ostavi. Njemu je krivo zbog Dejana, oseća empatiju, a ona je dno dna. U kući mi je bilo žao, a nakon izlaska sam video ka

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić

ko izgleda, šokiran sam nejnim ponašanjem. Ona nema granice. Dejan igra igricu da vidi kakve će reakcije izazvati ukućana i same Dalile, ali simpatično... Aleks je super devojka - kaže Bane.

Pevač se takođe osvrnuo i na Milicu Veselinović i Mensura Ajdarpašića, a Bane smatra da je Mensur gleda kao prolaznu priču:

- Milica igra igru, a Mensur će je zaboraviti brzinom svetlosti kada izađu. Nema ništa od te priče - kaže Đokić i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Viktorija Mitrović

- Mnogo mi je žao Viki. Njena životna priča od samog starta je šokirala sve. Razočarala me strašno što je dozvolila neke stvari sa Markom. Ima dete malo kod kuće i treba da se bori na neki svojstven način da se pokaže kao normalna devojka, šta reći - završava Bane, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading