MAJA ME ZVALA U 4 UJUTRU DA MI KAŽE DA JU JE CAR UDARIO: Taki Marinković izneo NEPOZNATE DETALJE iz Beča: IZVINJAVAO MI SE NA TELEFON!

Autor:

Zadruga

21.01.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković je gostovao u jednoj emisiji, i tako je izneo neke nepoznate detalje iz Beča.

MAJA ME ZVALA U 4 UJUTRU DA MI KAŽE DA JU JE CAR UDARIO: Taki Marinković izneo NEPOZNATE DETALJE iz Beča: IZVINJAVAO MI SE NA TELEFON!

Foto: Privatna arhiva

Taki

Taki Marinković, otac Maje Marinković gostovao je u emisiji "Pitam za druga" i tako je otkrio neke šokantne detalje odnosa njegove ćerke sa Filipom Carem.

Na samom početku Taki je komentarisao Carevo ponašanje u rijalitiju nakon Majine diskvalifikacije, kao i njegov odnos sa Anom Jovanović.

Republika

Foto: instagram.com/fkpartizan

Taki i Maja

- Otkad je ušao Ša, Tara se povampirila. Jedno vreme je bila mirna, a sada je dala gas. Ana je devojka koja traži mesto pod suncem. Vidim ja šta Car hoće sa njom. Ona je devojka za žurku, za utorak veče u Zadruzi. Ona zna šta su preživele Dalila, Sanja i uleće u nešto tako. Caru se svaka sviđa, njemu bi se i krava svidela. On se i svoje senke plaši, a ne ponija. On je čovek cirkuzant običan, jedan klovn. Kako da imam lepo mišljenje o čoveku koji mi je diskvalifikovao dete iz Zadruge i zadužio me sa 50.000 evra - rekao je Taki i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki i Maja u Zadruzi

- Dejan je pre neko veče rekao da su Car i Dalila zaslužni za njenu diskvalifikaciju, jer je Maja primetila kako su se gledali njih dvoje. Maja je sve videla. Kovali su plan za Maju, ona im je tu smetala. On je prizivao da uđe u Zadrugu, pa eto šta je uradio. On nikog ne voli, samo sebe. On ne sme da se vrati u Hrvatsku, koliko znam on je pretukao neku bivšu devojku i sada ne sme da se vrati u Zagreb - kaže Majin otac i dodaje:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Taki Marinković

- Meni je zazvonio telefon u 4 ujutru i kaže mi da je Car udario, odmah sam tražio da priča sa mnom i da mi se javi na telefon. Izvinjavao se preko telefona meni tada. Priznao mi je tada da je udario Maju. Tu su bile neke devojke, Maja je bila tu, odvezli je da spava, a oni su u susednu sobu doveli neke četiri devojke i onda je ona tu uletela. Pogrešila je što se pomirila sa Carem u Zadruzi, ona je njega zavolela - završava Majin otac, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading