SANJA MARINKOVIĆ PONIZILA DEJANA DRAGOJEVIĆ: Voditeljka iznela brutalan stav o njemu, svi su zanemeli!

Autor:

Zadruga

30.01.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Marinković priznala je da misli da je Dejan Dragojević kralj manipulacije kada je u pitanju njegov odnos sa Dalilom i Filipom Carem.

SANJA MARINKOVIĆ PONIZILA DEJANA DRAGOJEVIĆ: Voditeljka iznela brutalan stav o njemu, svi su zanemeli!

Foto: printscreen

- Ona je ostavila i ona je ostavljena. To je nju pogodilo, razapeta je na dve strane. Dalila je platila danak debelo i zato je ja često branim, jer je te neke stvari uradila. Niko nju nije osudio kada je rekla da je zaljubljena u Filipa Cara - poručio je Lepi Mića.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Sanja Marinković

- Žrtva sopstvenih emocija. Ostavljeni muškarac je uvek predmet sažaljenja, a ostavljena žena je to vrlo retko. Ja ne smem da kažem ovako javno, ali ja mislim da je Dejan najveći manipualtor u kući. On je kralj manipulacije - istakla je Sanja, a onda je nastao muk u studiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

- Ne, ne. Ostavljeni muškarac je u tom momentu ćutao, a kad je video šta se sve desilo onda je krenuo u borbu. Dejana podjednako krivim - nadovezao se Lepi Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Đoka

30.01.2022 13:36

Sanja Marinković navija za razvode brakova pa je i svoj brak razvela. I uvek je na strani žena i ako su one, kao Dalila, lrive za preljubu. Ne može se braniti nemoral.

Odgovori 36 1
Dina

30.01.2022 14:16

Voditelj ne treba da pokazuje svoj stav kakav god da je! Izgleda da je izgubila kompas!!!

Odgovori 37 4
NENA

31.01.2022 07:03

OVA SANJA BAS UME DA BUDE KATASTROFA MAJKO MOJAA,LUĐU IZJAVU NISAM ČULA...A KADA NIJE DALILA TU PRIČA DRUGU PRIČU UZASNA JEEEEE

Odgovori 16 0
Vesna

02.02.2022 16:20

Ko jos slusa tu gusku?!