KARIĆ VERIO MISICU! Stefan oduševio sve i ZAPROSIO Jovanu, aplauz se prolomio Belom kućom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.01.2022

08:20

Stefan Karić čestitao je svojoj devojci Jovani Ljubisavljević rođendan, a ono što je usledilo oduševilo je mnoge.

KARIĆ VERIO MISICU! Stefan oduševio sve i ZAPROSIO Jovanu, aplauz se prolomio Belom kućom! (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić je sinoć ustao za crnim stolom kako bi se obratio svojoj devojci y kako bi joj čestitao rođendan.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić čestitao Jovani Ljubisavljević rođendan

- Srećan ti rođendan, ljubavi! Želim ti da se udaš za mene ove godine - kazao je Stefan, što su svi dočekali sa aplauzom.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić verio Jovanu Ljubisavljević

 

Stefan je i ovog puta pokazao koliko voli svoju devojku i koliko je njihova ljubav jaka iako mesecima nisu zajedno, a šta će Jovana odgovoriti svi željno iščekuju da vide.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Anja

25.01.2022 10:57

Lepo, emotivno, iskreno, jednostavno i originalno. Takav je on u svemu, kod njega nema izmotavanja, foliranja, prenemaganja i hvalospeva samom sebi. Bravo Stefane, tako se voli devojka, nežno, brižno, sa poštovanjem a videli smo mi prošle godine bogami i strast, sve je iskrilo. Neka, tako i treba, divni ste i ti i Jovana.

Anjin dečko

25.01.2022 12:05

Svaka čast Kariću, bilo je lepo za gledati i slušati a moje lepše "ja" je malo i zaplakalo. Eto meni sad problema zbog tebe, šta sad ja da uradim kad joj uskoro zaželim istu želju kao ti Jovani a da ona opet malo zasuzi od lepote i ljubavi? Pročitam ja krišom šta ona napiše kad komentariše događaje iz Zadruge, i mnigo sam ponosan na nju kao i ti na lepu, pametnu i skromnu Jovanu. Ali pazi Kariću, Jovana je skromna u materijalnim stvarima dok u ljubavi nije skromna. Mnogo ti ljubavi i poštovanja daje ali i mnogo traži od tebe. Takva je i moja Anja. Budite mi uvek sretni i zaljubljeni a ja odoh po hleb i da smišljam kako i čime ću iznenaditi i obradovati svoju ljubav, i da ne budem u kući dok ona bude ovo čitala (ha,ha..., stalno pogledava krišom šta ja to tipkam ).

Aurora12

26.01.2022 07:47

@Anjin dečko - Ha, ha, ha......skromnu Jovanu.....ha ha ha...narocito u materijalnim stvarima....ha, ha, ha......