NIKAD MI TEŽE NIJE BILO, OVO ŠTO IMA ONA JE PETO STANJE: Kristijan progovorio o TRUDNOĆI, a evo kako se oseća Kristina!

Autor:

Zadruga

24.01.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Kristina Spalević čekaju svoje prvo dete zajedno, a sada bivši zadrugari otkrivaju kako se osećaju.

NIKAD MI TEŽE NIJE BILO, OVO ŠTO IMA ONA JE PETO STANJE: Kristijan progovorio o TRUDNOĆI, a evo kako se oseća Kristina!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan Golubović i Kristina Spalević su nedavno na svojim Instagram profilima objavili da čekaju svoje prvo dete, a Kristijanovo treće, a sada su se oboje pojavili u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Kristijan i Kristina su svoju romansu započeli u Zadruzi 4, a u toku prošlog meseca su otkrili da je Kristina u drugom stanju. Kristina je sada otkrila kako se oseća na samom početku trudnoće:

- Nervozno, samo sam za krevet ništa drugo. Ali sam na Kristijanov nagovor došla - rekla je Kristina, a Kristijan je dodao:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Kristijan i Kristina u emisiji "Pitam za druga"

- Meni nikada teže nije bilo. Ovo je treća epizoda. Nijedna žena nije imala simptome kao ona, nabrijana je. Ovo što ima ona je peto stanje. Ja drugačije gledam na ovo. Ako je ovakva, onda me čeka dugih sedam meseci drila - otkrio je Kristijan, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading