ONA NIJE TO ŠTO SAM JA OČEKIVAO I OSOBA KOJOM SAM JE SMATRAO: Filip Car ISKRENO o odnosu sa Dalilom Dragojević! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.01.2022

06:15

Filip Car je proglašen za drugu osobu koja je najspremnija da preuzme rizik, a onda je progovorio o vezi sa bivšom devojkom Dalilom Dragojević.

ONA NIJE TO ŠTO SAM JA OČEKIVAO I OSOBA KOJOM SAM JE SMATRAO: Filip Car ISKRENO o odnosu sa Dalilom Dragojević! (VIDEO)

U toku sinoćne emisije "Izbor potrčka" u Zadruzi, Filip Car je zauzeo drugo mesto za osobu koja je najspremnija da preuzme rizik, a on je to ovako komentarisao:

youtube.com/Zadruga Official

Filip Car o Dalili Dragojević

- Šta ja znam... Meni je najveći rizik u kući Gruja, ovo drugo mi je za neke druge plasmane. Rizik je smisao mog života. Tom parolom sam nekako išao kroz život. Imao sam situacije gde sam reskirao, da se zaljubim u Dalilu, uđem u vezu sa njom, razmišljali da pobegnemo... Rizik da udarim čoveka zbog toga što je opsovao Mikija. Sve su to bile neke rizične situacije. Onda odnos sa osobom poput Maje, bilo je dosta rizičnih situacija, ali ja sam takav. Znao sam da mi porodica neće odobriti ni situaciju sa Dalilom, a ni sa Majom, a išao sam u to. Sve mi je bilo rizik. I kad sam ušao sa Majom, pitao sam se da li da se vratim Dalili. Sad kad razmišljam, moji ti neki rizici se graniče sa zdravim razumom. Takav sam... Ja se nisam mogao izboriti iz muvanja i zaljubljenosti sa Dalilom. Moja podsvest mi je govorila da to nije dobro, ali kad sam seo sam sa sobom, video sam da sam zaljubljen, da dobijam fidbek, možda je to ljubav mog života. Znaš kako, dok nekome ne smrkne, drugome ne svane. Iz toga smo napravili loše. Mislim da mi je to bila greška. Neću reći za Dalilu, nego ta situacija je bila greška. A kad sam već ušao u to, trebalo je da uložim više truda. Mesec dana je malo za takve odluke, mesec dana nije puno za muvanje. Ja sam ludo reskirao, ona je ludo reskirala... - pričao je Car, i dodao šta je dobio sa svojim rizikom:

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Dobio sam glavobolju. Ona nije to što sam ja očekivao i osoba kojom sam je smatrao. Nakon toga sa Majom, zamalo da ostanem bez oka. Ne znam šta bih rekao na to sve. Sve je to bila neka greška. I sa Sandrom Čaprić ono na početku, i te neke avanture moje. Rizik je smisao mog života i ja ne mogu da budem programiram kao neki ovde. Ja kad razmišljam, tek onda napravim sr*nje. Možda da odem kod lajfkouča kao Mensur - govorio je Filip.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video klipu:

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading