PRAVIŠ MI PAKAO OD ŽIVOTA, ZAKUNI SE DA MI SE NEĆEŠ OBRATITI: Dalila OČAJNA nakon što je videla Dejana, PLAČE na sav glas!

Autor:

Zadruga

15.01.2022

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević se vratio nakon dva dana na velelepno imanje, a odmah je usledio obračun sa Dalilom.

PRAVIŠ MI PAKAO OD ŽIVOTA, ZAKUNI SE DA MI SE NEĆEŠ OBRATITI: Dalila OČAJNA nakon što je videla Dejana, PLAČE na sav glas!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević ne prestaje da maltretira Dejana Dragojevića nakon što se vratio u Zadrugu, a sada je poludela jer smatra da su mu isprali mozak dok je bio van rijalitija.

- Moja želja je bila da izađem da te vidim, ja ti sad kažem. Tebe hrani da budeš jadničak, i te tvoje isto. Jel hoćeš sad da te ispolivam i da ti iseckam stvari da bi ti svaki dan slali je li? -rekla je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević krvav

- Nemoj ja da krenem da spominjem - rekao je Dejan ali ga je Dalila odmah prekinula:

- Koga? Moju majku je li? Mog oca koji su tu bili za tebe 24 sata, kako si se pozdravio tako sa mnom? - bila je besna Dalila.

- A kako da se pozdravim kad me napu*avaš i štipaš? - upitao je Dejan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević se vratio u Zadrugu

- Bude li se bilo šta desilo meni ovde ne želim da te vidim u svom prisustvu, a sada uživaj sa svima onima koji ti bolje misle od mene - rekla je Dalila i dodala:

- Zakuni se Bogom da više sa mnom nećeš imati nikakvu komunikaciju ni pogled sa mnom, zakuni mi se - jecala je Dragojevićka.

- Neću da se kunem - rekao je Dejan kratko.

- Praviš mi od života pakao, zakuni se da mi se nećeš obratiti ni da me vidiš u najgorem stanju. Izluđuješ me sa tim drčnim stavom - vikala je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Zana

15.01.2022 16:08

Ona sada patetise da bi se oprala za ono sto ga je ponizila i izazvala da se samopovredi flasom. Dalila je nevidjeni psihopata koja leci svoje komplekse tako sto zaljubljenog mekusca , Dejana, maltretira i psihicki i fizicki. Ona se kao pijavica prilepila za njega i isisasva mu mozak. Zasto ga vise ne ostavi na miru , jer su razvedeni i nisu vise NISTA jedno drugom. Ali, ona bi da radi sta hoce, da flertuje s kim hoce , da se hefta u koga se zaljubi , a da on ne sme nista da kaze , da nema komunikaciju sa porodicom , nijednu da pogleda , da i dalje trci za njom i da laje kada ga ona napujda. Imali smo prilike da vidimo i cujemo njene komentare za njegove clanove porodice. Ona je uzas od zene ! Izvrce istinu i namece mu osecaj krivice za greske koja ona ucinila . On je mekusac koji ce se otrgnuti od nje samo kada prestane apsolutnu komunikacija sa njom i njenima. U suprotnom, nema mu spasa!

Lala

16.01.2022 02:39

Sad ona njemu govori nemoj da mi prudjes ako mi se nesto desi.... znaci.. desice joj se. I sad on treba da se brine. On je upropasten. Dalila najvece zlo manipulatir ljubomorna zla pokvarena kamenjarka jezicars razvratne nemorslna rugobalna ne lici na zensko.izoperisana. Mislim ona je strahota

MladenBg

16.01.2022 06:38

Posto je napravila tezak karambol u njegovom i svom zivotu, ona je presekla!!?? Kakvo je zlo ova zena. A tek ce plakati i platiti za sve sto je uradila.

mina

16.01.2022 15:52

STICI CE JE KARMA KAD TAD YA SVE STO RADI I DALJE OVO YLO NEMA SRAMA A NI OSECAJA