PROCURILI DETALJI RAZGOVORA DEJANA I PSIHIJATRA! Satima su pričali, a evo kada se Dragojević VRAĆA U RIJALITI!

Autor:

Zadruga

15.01.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dejan Dragojević nakon incidenta koji je napravio, imao je višesatni razgovor sa psihijatrom.

PROCURILI DETALJI RAZGOVORA DEJANA I PSIHIJATRA! Satima su pričali, a evo kada se Dragojević VRAĆA U RIJALITI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević je nakon skandala koji je napravio kada je sebi razlupao glavu hitno hospitalizovan, a zatim je nekoliko sati razgovarao sa psihijatrom.

- Dobar deo dana proveo je sa psihijatrom. Odbijao je da razgovara sa njim, i to dugo, a onda je ipak prihvatio, nije imao kud. Govorio je sve vreme kako nije hteo sebe da povredi, kako nije znao šta ga je snašlo. U apartmanu u Šimanovcima je sada - navodi izvor "Blica" i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević hospitalizovan

- Očekuju da ga vrate u toku sutrašnjeg dana u "Zadrugu". Nadaju se da će do popodne biti psihički stabilan i da će moći da se nosi sa svim onim što nosi rijaliti. Vratiće se tako među zadrugare brže nego što mnogi misle. Psihijatar mu je rekao da nipošto ne sme da reaguje onako kako je reagovao, da mora da se smiri i da bude još malo sam i razmisli dobro o svemu, te da bude siguran da neće da ponovi greške.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zana

15.01.2022 15:13

Kakva Zadruga ? Njega na lecenje , u zdravstvenu ustanovu . Jedan razgovor sa strucnim licem nije terapija. On kao i Muljana , laze, ne drzi do reci ! Sve ce ON opet po starom, mozda i gore.