SAMA SI KRIVA ZA SVE: Dejan Dragojević ODBRUSIO Dalili, a ona JECA na sav glas: TI SI PRODANA DUŠA!

Autor:

Zadruga

15.01.2022

16:26

Dejan Dragojević je bio u garderoberu, a onda je ušetala i njegova bivša žena Dalila koja je odmah počela da ga štipa i da ga napada.

SAMA SI KRIVA ZA SVE: Dejan Dragojević ODBRUSIO Dalili, a ona JECA na sav glas: TI SI PRODANA DUŠA!

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević se nakon dva dana oporavka od incidenta koji je napravio kada je sam sebi polupao glavu flašom i iskasapio se, vratio u Belu kuću.

Dejan nije želeo da se javi Dalili kada je došao, a ona ga je pratila sve do garderobera kako bi pričali.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan se vratio u Zadrugu

- Vidim da su svi obavili razgovor pre mene tako da nema potrebe više ni za čim - rekla je Dalila

- Nema šta da se svađam sa tobom, kako je došlo do svega, kako je došlo do promene da ne želiš da mi se obratiš - rekao je Dejan.

- Kada si ušla i kada si krenula da me štipaš zbog piva zbog drugih, opet si krenula isto da se ponašaš. Ti si napravila s*anje i problem, napala si me i šta na kraju? Jel sam došao da te budim i šta si mi rekla? - nastavio je Dejan besno.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan nakon incidenta

- Gde su ti stvari Dejane? Gde su ti krvave stvari? Sram te bilo, fuj, prodata dušo - rekla je Dalila

- U produkciji su stvari, jel hoćeš da ih donesu? Molim produkciju da mi donese crnu kesu sa krvavim stvarima i patikama. Sama si kriva za sve, napravila si problem bez ikakvog razloga, zbog piva i drugih ljudi, par puta sam trpeo tvoje probleme više neću - bio je jasan Dejan.

- Šta ti to znači? - ponavljala je Dalila.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan tokom incidenta

- Ja sam sinoć preskalala ovde da bih te videla - dodala je Dragojevićka.

- I ja sam sve to radio zbog tebe ali tebi ništa nije jasno. Zbog tebe i svega ovde sam skroz ispadao psihički nenormalna osoba, i sada moram sa tobom da imam drugačiji odnos, zbog čega si me napala na žurci? - pitao je Dejan.

- Koristio si me na sve moguće načine, to je ona tvoja igra - rekla je Dalila

- Ti si mene zbog piva napala, tačka. Ležim celu noć jutros i vraća mi se sve i razmišljam jel drugi put dolazim do toga da me neko u*erava i ugrožava - rekao je Dejan.

- Ti si prodana duša - rekla je Dalila.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video klipu ispod.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Esma

18.01.2022 19:00

Ova žena je jtolko loš čovek d je to prosto zanpoverovati.sihički i fizički je zlostaljala i dalje to radi ovog dobrog ladog čoveka. % g. je bio u karantinu i s nikim nije smo da razgo9vara. Ona mu zabranjuje da ima onstakt sa porodicom.Ona je totalno luda treba da se leči u Lazi. Manipulatorka izvrće sve u svoju korist, da bi bila bitna. Ku.ava oja ga javno na nacionalnoj TV vra.To je radila i napolju. Oglašavaju se mladići po Bosni i govore da je "bataljonka": Oglasio joj se i bivši ljubavnik, sa kojim je bila par meseci dok je Deki od jutra do mraka zidao Kuću sa majstorima.Ona ima velike psihičke probleme i ogromne poremećaje. Sad hoće da mu ugura Carvo dete. Ona je dno dna....Neće moći, Deki je konačno progledao.

Alex

19.01.2022 10:23

Ova ne da je udarila o dno nego ga i probila koja je to mizerija. Oboje, on pateticni jadnik ona pogana do koske.