POSLEDNJA ŽELJA POKOJNOG OCA VLADIMIRA TOMOVIĆA TERA SUZE NA OČI: Sin mu za života ovo nije učinio! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.01.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik Vladimir Tomović potresnim rečima se oprostio od preminulog oca, a sada je otkrivena njegova poslednja želja.

POSLEDNJA ŽELJA POKOJNOG OCA VLADIMIRA TOMOVIĆA TERA SUZE NA OČI: Sin mu za života ovo nije učinio! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Bivši rijaliti igrač Vladimir Tomović oprostio se od svog oca 2019. godine, kada je iznenada preminuo nakon duge i teške bolesti. Tomović se potresnim pismom na Instagram profilu oprostio do oca, a sada je otkrivena koja je bila njegova poslednja želja. 

 

 

- Mnogo puta si me u šali pitao: "Ko je kome otac, Vladimire? Ti meni ili ja tebi? S ponosom ti sada kažem da si ti meni otac i da dok sam živ neću moći da nadoknadim gubitak tvojim odlaskom. Voli te tvoj sin, počitvaj u miru - emotive su reči kojim se Tomović oprostio od svog voljenog oca.

 

 

Pre nego što je preminuo, glava porodice Tomović bolovao je od teške bolesti, a nekoliko poslednjih meseci proveo je u bolnici, gde su se lekari borili za njegov život. Tom prilikom Vladimir Tomović objavio je fotografiju na Instagram profilu sa ocem i otkrio koja je bila želja njegovog oca, koju on ni danas nije uspeo da mu ostvari. 

Moja želja je da on što prije ozdravi a njegova da se ja što prije oženim. Kada je najteže mi udarimo brigu na veselje. Moj heroj - napisao je Tomović. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading