OTAC STEFANA MIHIĆA O VRELOJ EGZIBICIJI SA DENIZ DEJM: Čoveku pao mrak na oči zbog sina, od BRUKE I SRAMOTE jedva progovorio! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

05.01.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Stefana Mihić oglasio se za portal Republika.rs nakon što je njegov sin imao uživo u programu brutalnu vrelu akciju sa Deniz Dejm.

OTAC STEFANA MIHIĆA O VRELOJ EGZIBICIJI SA DENIZ DEJM: Čoveku pao mrak na oči zbog sina, od BRUKE I SRAMOTE jedva progovorio! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

O vrelom snimku Deniz Dejm i Stefana Mihića pričaju svi, a sada se za portal Republika.rs oglasio i zadrugarev otac, koji je izneo svoje mišljenje o celokupnoj situaciji. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Stefan Mihić Zadruga

 

Naime, za reprizu dočeka Nove 2022. godine, na imanju u Šimanovcima Veliki šef priredio je žurku, na kojoj su se Deniz i Mihić toliko opustili, da su na kraju završili uživo u programu u vreloj akciji, o kojoj bruji ceo region. Nakon toga, njih dvoje su se ponašali kao da se ništa nije ni desilo, što je sve šokiralo, a kada su zadrugari saznali za njihove egzebicije po kupatilu, ostali su zatečeni. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Deniz Dejm

 

Portal Republika.rs došao je do Stefanovog oca, koji se odazvao našem pozivu i vrlo kratko prokomentarisao čitavu situaciju. Naime, pre Stefanovog oca, za naš portal oglasio se Mihićev prijatelj, Dušan, koji nam je ispričao kako su reagovali prijatelji i ostatak porodice, a detaljnije pročitajte OVDE.

- Molim vas, izvinite, nadam se da razumete, ali stvarno ne bih to da komentarišem, nemam zaista komentar na taj snimak - izjavio je Stefanov otac za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Goran

06.01.2022 08:35

Dečko je ozbiljan debil , nešto kao pametuje a toliko je glup da je to strašno.