DRAGANA MITAR ŠUTNULA EDISA FETIĆA, PREKIPELO JOJ : Starleta ga ostavila u novogodišnjoj noći, pa otkrila zbog čega je RASKINULA! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

05.01.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar u novogodišnjoj noći, pred kamerama portala Republika.rs otkrila nam je da je ostavila dečka Edisa Fetića, nakon brojnih razmirica koje su imali.

DRAGANA MITAR ŠUTNULA EDISA FETIĆA, PREKIPELO JOJ : Starleta ga ostavila u novogodišnjoj noći, pa otkrila zbog čega je RASKINULA! (VIDEO)

Foto: E-Stock, D. Kadić

Bivša rijaliti učesnica i članica grupe ,,Modelsice" Dragana Mitar u novogidšnjoj noći donela je šokantnu odluku da ostavi Edisa Fetića i dalje nastavi sama, jer se dosta toga u njihovim životima ne podudara. 

 

 

Ljubav Dragane i Edisa imali smo prilike da gledamo tokom trajanja rijalitija ,,Zadruga", a još tada njihov buran odnos bio je jedna od glavnih temi za crnim stolom. Poznato je da je Edo ostavio suprugu Zilhu zbog Dragane, kao što je i zadrugarka ostavila suprugu Sinišu zbog Fetića. No, izgleda da definitivno njihova ljubav nije mogla da potraje, a podsetimo da su se tokom 2021. godine u nekoliko navrata svađali i mirili. 

Međutim, Dragana je odlučila da sada definitivno preseče svaki kontakt sa njim i u 2022. godinu uđe rasterećena i slobodna. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragana Mitar i Edis Fetić

 

- Nismo više zajedno, definitivno! Sada sam sama, prija mi samoća! Proslavljam rođendan! Krećem novo poglavlje, tako sam rešila! Jednostavno, problem je mesto stanovanja, Beograd i Novi Pazar, ne možemo da se usaglasimo, nema potrebe da jedno drugom oduzimamo vreme, prioritet su nam deca, ne možemo da započnemo neku priču. Šta će biti u budućnosti i šta mene čeka, ne mogu da prognoziram! Sada sam rešila da se poslovnom ostvarim, ali što se tiče našeg mirenja, preterali smo, jednom kada nešto pukne, mislim da ne može da se popravi, sve sam ostavila u staroj godini - objasnila je Dragana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading