SMRT JE OBELEŽILA NJENU 2021. GODINU, A ONDA JOJ SE DESIO PREOKRET: Ivana Krunić progovorila o SVADBI sa Čolakom, a OVAJ poklon mu je obezbedila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.01.2022

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić je pred našim kamerama otkrila sve o planovima za 2022. godinu, kao i o velikoj svadbi koju planira sa Banetom Čolakom.

SMRT JE OBELEŽILA NJENU 2021. GODINU, A ONDA JOJ SE DESIO PREOKRET: Ivana Krunić progovorila o SVADBI sa Čolakom, a OVAJ poklon mu je obezbedila! (VIDEO)

Foto: printscreen

Ivana Krunić pevačica i bivša zadrugarka pred našim kamerama otkrila je kako se oseća po pitanju dočeka Nove 2022. godine. Krunićeva ne krije da se tokom ove godine susrela sa teškim trenucima koji su je promenili, gubitak voljene osobe, mnogo stresa i patnje, ali da će se završiti radno i ispunjeno, jer zna da će se uskoro skućiti sa njenim izabranikom Banetom Čolakom

 

 

I dok se Čolak bori da što više opstane u rijalitiju ,,Zadruga 5" kako bi skupio što više honorara, Krunićeva sa druge strane kapije, jedva čeka da ga ugleda, a kako kaže, nada se velikoj svadbi i proširenju porodice. 

 

 

- Nekako ove godine imam baš euforiju, što prethodnih nisam imala, spremam se, kako ovako imamo novogodišnja snimanja, tu su nastupi, nastupam i za Novu godinu - govori Ivana i dodaje:

- Tužna sam, tužna sam što svaki momenat nisam sa njim, mi smo bili nerazdvojni, kao da mi je neko odsekao pola duše i telo. Poslaću mu video čestitku, poklone sam mu pripremila, time se stalno bavim, organizuj sve ljude, što se toga tiče, ja sam baš ažurna. Moram da ti otkrijem, pored svih stvari, kupila sam mu kacigu, čak je jednom i na radiju rekao, videli ste da je tako ratno polje, da on meni živ i zdrav izađe. 

 

 

Ivana nam je otkrila i kakve običaje ima tokom predstojećih praznika. 

- Nemam, samo kada sam kući, onda volim da sa mojima rasklopimo sto, gledamo novogodišnje programe, ja se sećam onih filmova ,,Mrak film", pa onda ,,Sam u kući", to mi sada nedostaje, sa porodicom.

Upitali smo Ivanu i da nam otkrije koji je njen najveći gubitak tokom 2021. godine bio, a ona se sa suzama u očima prisetila smrti svoje bake za koju je bila veoma vezana. 

 

 

- Psihički sam ojačala, tužni momenti su odlazak moje bake, ulazak Banetov u Zadrugu, tako da ne ponovila se ova 2021. godina. Dobitak, poslovno, super sam radila i dalje sam angažovana.

Za kraj razgovora Čolakova izabranica nam je otkrila novogodišnje želje koje su joj.

- Volela bih da roditelje pošaljem na egzotičnu destinaciju, da Bane i ja napravimo neko venčanje kada izađe i da se uselimo u naš stan.

BONU VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading