SPREMNA DA POMRSI KONCE U BELOJ KUĆI! Ova zadrugarka se VRAĆA u Zadrugu, letos se viđala sa JANJUŠEM!

Autor:

Zadruga

24.12.2021

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna bivša zadrugarka, Aleksandra Nikolić otkrila je svoje mišljenje i fizičkom izgledu aktuelne zadrugarke, koja neprestano intrigira javnost svojim učešćem, Dalili Dragojević.

SPREMNA DA POMRSI KONCE U BELOJ KUĆI! Ova zadrugarka se VRAĆA u Zadrugu, letos se viđala sa JANJUŠEM!

Foto: youtube.com

Ona je potom otkrila da se opet vraća u rijaliti.

- Po meni Dalila ima lepe crte lica, ima lepu kosu. Nije mi ružna žena. Na stranu onoga što je uradila, lepa je žena. Ima lepu kosu jako, samo malo treba da smrša i biće top. Možda da promeni nešto malo, recimo muža - nasmejala se Aleks u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

U intervjuu za Informer koji je dala pred ulazak u rijaliti, ona je istakla kako ove godine ne planira da izgubi nijedan honorar, kao što je to dosad bio slučaj.

- Filip je ispao najgori, on se najgore poneo prema Dalili, dok je Dejan stekao simpatije narod jer je bio žrtva tog odnosa. Smatram da su sada ljudi ogorčeni i ljuti na njega jer su oni zbog njega zamrzli Dalilu - istakla je Aleksandra.

Republika

Foto: printscreen

Aleksandra Nikolić

 

- Janjuš i ja smo letos i viđali i družili. U rijalitiju imate slobodu da radite šta god želite sa kime god poželite. Ako se desi, desiće se... - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mina

25.12.2021 12:44

ova jadnica bi samo da se koka