DALILA DRAGOJEVIĆ IMALA RAZGOVOR SA OCEM: Produkcija je izvela napolje, evo šta joj je Huso Mujić PORUČIO za Dejana i Filipa Cara! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.12.2021

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je juče tokom popodnevne emisije radio "Amnezija" prepričavala Dejanu Dragojeviću kako se čini, razgovor sa svojim ocem.

DALILA DRAGOJEVIĆ IMALA RAZGOVOR SA OCEM: Produkcija je izvela napolje, evo šta joj je Huso Mujić PORUČIO za Dejana i Filipa Cara! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink

Produkcija joj je izgleda izašla u susret, pa joj je omogućila da razgovara sa jednim od roditelja.

- Nisam ponosan što si to uradila, ali sam tu uvek i neću te ostaviti, Dekija nemoj da mi vređaš, nikakve uvrede.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan i Dalila Dragojević

- Ako možete zajedno možete, ako ne ne možete, nemoj da ga vređaj, ni on tebe da vređa, drži se - onda je zaćutala Dalila pa se osvrnula na Filipa Cara.

- Da, i za ovog, nikad više da ti nije palo na pamet, ne znam šta ti je to trebalo. - prepičala je Dalila razgovor sa ocem Dejanu.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Macha

23.12.2021 09:31

Ona se neki dan klela da se nije cula ni sa kim!

Odgovori 52 3
Veljko

23.12.2021 12:48

@Macha - Nepravda u Zadruzi svaki dan.

Odgovori 41 2
Jagoda

23.12.2021 09:33

Kakve su to povlastice? A drugima razgovor?

Odgovori 58 10
Zana

23.12.2021 09:45

Sramota. On ima razgovor sa hodzom, ona ima razgovor sa ocem. Gde je ono sto su pisali da ce otac da je se odrekne ? Oboje su privilegovani u zadruzi. Oboje instruirani za dalje. Zasto njegova porodica nije imala razgovor sa njim kada ga je zena javno prevarila, a on se samopovredjivao, plakao, lomio ? Zasto reper Sa nije imao ni telefonski razgovor, a kamoli "face to face" sa porodicom kada je molio produkciju , nego su ga novinari hopotetickim pitanjima psihicki sludeli ? Sve ovo namece zakljucak da postoji dogovor produkcije sa ovim odvratnim likovima koji su u jadnom braku, zarad gledanosti rijalitija. Kako god, bracni par zasluzuje prezir. Ona , manipulatorka koja ga je ustrojila, po svome. On , nedorasli slinavko, ponasanja klasicnog edipovca. Pfuj !

Odgovori 107 24