MAJA MARINKOVIĆ I DALJE SANJA UKRADENOG BRATA: Taki prvi put progovorio o SINU i supruzi, otkrio šok detalje! (VIDEO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

22.12.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković progovorio o razvodu sa Majinom majkom i ukradenoj bebi.

MAJA MARINKOVIĆ I DALJE SANJA UKRADENOG BRATA: Taki prvi put progovorio o SINU i supruzi, otkrio šok detalje! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Maja Marinković, Taki Marinković

Radomir Marinković Taki otac učesnice "Zadruge 5", Maje Marinković, često je prisutan u medijima zbog ćerke koja je već godinama u rijalitiju.

Taki je ovog puta manje govorio o Majinom učešću u "Zadruzi" već se dotakao vrlo ozbiljnih i potresnih tema. Progovorio je o razvodu, ukradenoj bebi

Na pitanje kako Majina majka reaguje na njeno učešće u "Zadruzi", Taki je priznao da nije u kontaktu sa njom:

- Ja nisam u kontaktu sa njom, samo službeno, to što treba da se pošalje. Ona ne želi da se obraća, radi u ozbiljnoj kompaniji, to je prepustila meni.

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Taki Marinković

 

Taki je prokomentarisao i fotografiju koja se nedavno pojavila na Internetu, na kojoj su on i Majina majka i kako su mnogi zaključili da je Marinkovićeva lepotu povukla na mamu i stil oblačenja.

- Majina majka je jedna prelepa dama i danas dan je, super izgleda za svoje godine. Ja sam je oženio vrlo mladu, bili smo srećni, bili smo šest godina u braku. Videli ste kako ja volim da se oblačim, moja gospođa, tako i moja ćerka. Maja je pokupile te gene od mame. Moja žena je u to vreme bila vrlo atraktivna, videli ste slike i kad je Maja bila beba - ispričao je Marinković.

Taki je bio vrlo kratak kad je u pitanju razvod od Majine majke:

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Taki Marinković

 

- To je nešto između nas, bili smo suviše mladi, mnogo smo se voleli i tako... Bila je mnogo mlada kad se udala za mene, imala je 16 i po godina, ostala je trudna. Znate šta se desilo sa našom prvom bebom, znate da mi je nestao sin u bolnici. Toliko smo se trudili da bi dobili Maju da smo sagoreli od te sreće da bi dobili bebu.

- Maja je pričala i u Zadruzi o bratu, da li je ikad išta uspelo da se sazna oko toga?

- Prijavio sam se za bebe koje su nestale, u registru. Raspitujem se stalno, ali je toliko godina prošlo. Skoro smo Maja i ja imali jedan ozbiljan razgovor. Rekla mi je da ga sanja, da ga slučajno ne bi srela negde u kafiću. Svet je mali možda se i sretnemo nekad - ispričao je Taki.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading