ZNAŠ DA JE RAZVOD LAŽAN?! Dalila ZABORAVILA na kamere, pa priznala Dejanu da su DOKUMENTI NEVAŽEĆI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.12.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević odlučio je da sve oprosti Dalili i pređe joj preko javne prevare sa Filipom Carem.

ZNAŠ DA JE RAZVOD LAŽAN?! Dalila ZABORAVILA na kamere, pa priznala Dejanu da su DOKUMENTI NEVAŽEĆI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak koji budi sumnju da se Dragojevići ipak nisu razveli i da su dokumenti koju su potpisali navodno lažni.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan i Daila Dragojević

Deo serije koji je išao glasi: 

- Htela to ti da poveruješ ili ne, ti si tehnički još uvek moja žena, sa sigurnošću mogu da vam kažem da vi i Marko Jakovljević niste razvredeni. 

Dalila se u tom trenutku nasmejala i rekla Dejanu:

- Ova serija kao da je pravljena za nas, lažni dokumeti, znaš da je lažan razvod?

Detaljnije pogedajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zana

22.12.2021 09:02

Sramota . Ispada da je produkcija u dogovoru sa bracnim parom obmanula naivne gledaoce i sta zaradjivala na gledanosti ove sapunice i na SMS porukama.

Odgovori 26 1
Slavoljub Petrovic

24.12.2021 17:28

@Zana - Ovo je katastrofa bruka i sramota za Pink

Sava

22.12.2021 10:22

Au, Dalila uvek sve razotkrije zbogsvoje bahatosti i visokog mišljenja o sebi i svojoj lukavosti i podlosti a ona to naziva pamet. Sa produkcijom ili ne ali, dogovor i plan je bio njih dvoje i njene "čudne" porodice. Okrivili su Dejana za njene "egzibicije" sa Filipom, ubedili ga da je on za sve kriv i da se moraju pomiriti. Bit će zanimljivo gledati kad puste klip divljeg jahanja iz hotela a akteri nevaljali Filip i zaljubljena Dalila. Vežite prethodno Dejana, bit će pištanja,vrištanja i udaranja šakama u zid. Dalila će malo pognuti glavu, potajno će gledati u ekran a u očima joj se vidi osmeh, lukavstvo i još nešto za što neznam šta je. Oči su joj kao odraz neke sumorne i umorne stare duše, a kad prevari lukavo nekoga ili dok je bila u ljubavi sa Filipom, Daliline oči se pomlade i zasijaju. I, nakon odgledanog klipa bit će vrištavo oko pola sata i onda kreće regenerisana ljubav bračnog para. Zana, nismo mi glupi i naivni,mi smo samo dobri ljudi koji su želeli da se Dejan izvuče iz kandži Dalile i njene porodice a da se vrati svojoj porodici.

Odgovori 21 2
Krsta

22.12.2021 13:45

Lažni papiri kao i pre. Prevaranti svi.

Odgovori 14 0