MESECIMA SE PRIČA O NJENOM ULASKU: Poznata košarkašica OTKRILA kada ulazi u ZADRUGU, a onda je ŽESTOKO OPLELA po učesnicima!

Autor:

Zadruga

17.12.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović već duže vreme razmatra ulazak u najgledaniji rijaliti, a sada je otkrila kada će ući.

MESECIMA SE PRIČA O NJENOM ULASKU: Poznata košarkašica OTKRILA kada ulazi u ZADRUGU, a onda je ŽESTOKO OPLELA po učesnicima!

Foto: Printscreen/K1 TV

Milica Dabović ne krije da prati "Zadrugu", pa tako redovno komentariše aktuelna dešavanja na velelepnom imanju. Proslavljena košarkašica je u više navrata čikala javnost da će se naći u Beloj kući, a nedavno je u "Amidži šou" otkrila i da li bi ušla.

- Meni je to jako interesantno, ja sve u životu volim da probam. Volela bih, ali ne da se dugo zadržim.

Milica je ispratila svaki minut ovog rijalitija kako bi bila spremna za ulazak, a nije mogla da se suzdrži da ne komentariše starletu Maju Marinković i njeno ponašanje.

- Maja je za mene promenila tok dešavanja rijalitija, ali u pogrešnom pravcu. Od nje ne vidim ništa lepo, vidim samo vređanje, udarce, grebanje, nepristojno ponašanje i meni je žao što je to jedna dama, jedna devojka koja pokazuje sve suprotno od onoga što smo mi zapravo, ja uvek kad pričam nešto, prvo polazim od sebe. Maja je jedan veliki promašaj i vidim da ne prija Caru, kao da je se boji, pa mora da bude sa njom, oprašta joj da bi mu taj boravak u "Zadruzi" bio lakši, jer drugačije ne može da izađe, osim ako napravi neki incident, a to niko normalan ne želi - priča Milica, a prenosi Informer.rs.

- Ne odobravam Majino ponašanje, hvala Bogu pa se Janjuš spasio, svi smo prošle godine mislili da je problem u njemu, ali daleko od toga. Mislim da je Maja ponavlja greške, sve je gora i gora, njoj zaista treba pomoć. Smeta mi, vidim da je to neki vid psihičkog, a nekad i fizičkog zlostavljanja, ja se toga ježim! To jeste rijaliti, ne bi bilo interesantno možda da se to ne dešava, ali smatram da Maja to može i drugačija, može onda da bude sigurno nešto drugačije od jedne proste divljakuše koja nema samokontrolu i koja ne zna gde udara.

Milica se takođe osvrnula i na Majinu ljutu suparnicu Dalilu Dragojević.

- Mislim da Dalila zbog svog ponosa nikada neće oprostiti Caru. Vidim da se duboko u sebi kaje i zbog Dejana, ali znate kako kažu - karma je... Sve se vraća, sve se plaća, Dalila je dobila troduplo goru stvar, Car je njoj zabiberio do kraja života, i mislim da njoj nema gore kazne - zapaža Dabovićeva.

Košarkašica je nedavno gostovala u emisiji "Pitam za druga", a tim povodom je otkrila ko joj je favorit pored Dejana Dragojevića.

Janjuš je ove godine meni, pored Dejana, na prvom mestu. Ti momci su sve ono što bi trebalo, žao mi je što govore za Dejana da je manipulator.On da je manipulator, ne bi 5 godina trčao za Dalilom kao kuče i ne bi gde ona okom, on skokom. Tako da te stvari uopšte ne mogu da povežem, kako takav dečko može da bude manipulator? On je jednostavno slep, ne znam da li je išao kod hodže i radio sve što se priča - priča Milica i dodaje da li se saoseća sa Dejanom:

- Pa da... I ja sam bila slepa, niko nije išao kod hodže, ali jednostavno kad se sve završi tako, i u policiji... Agresija je toliko prisutna među mladim ljudima, da ja ne mogu da verujem. Ja godinama pokušavam da doprem do tih ljudi zbog te agresije i kažem da je ne treba ispoljavati. Toliko ima prelepih stvari - zaključila je Milica Dabović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Ajduk

17.12.2021 11:34

Posle košarke se potpuno promenila. Odlična sportistkinja a loše se ponašala posle toga.

Odgovori 21 3
Milovan

17.12.2021 12:18

Uvedite je što pre, pa žena se preporučuje već više od dve godine!

Odgovori 17 3
Nedja

17.12.2021 14:32

Opet jedna nemoralna ulazi. Gde su te zabave i humor? Gde su pesme i igre?

Odgovori 18 0
Nedja

18.12.2021 12:57

Ona je sve probala pa bi i Zadrugu. Ali na ograničeno vreme. A dete?