HAOS NEVIĐENIH RAZMERA, MAJA I FILIP U JOŠ JEDNOM RATU: Tebi treba EUTANAZIJA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.12.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i Maja Marinković iznova dokazuju da ne znaju da funkcionišu u skladnoj vezi, pa je tako sinoć umalo izbila tuča između ljubavnika.

HAOS NEVIĐENIH RAZMERA, MAJA I FILIP U JOŠ JEDNOM RATU: Tebi treba EUTANAZIJA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković dugo nije ušla u sukob sa Filipom Carem, ali sve se to promenilo nakon što je on pričao o bivšoj devojci Dalili Dragojević sa ostalim zadrugarima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

 

Maja je poludela od ljubomore i počela je da viče na Cara, a kada je postala bespomoćna sa rečima počela je da ga gađa flašama i poliva vodom. Obezbeđenje je moralo hitno da odreaguje i da dođe u Belu kuću kako bi ih razdvojili.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković

 

- Nećeš spavati. Izvedite ovog bolesnika napolje. Valjda će se naći neka eutanazija. Čuli ste šta sam pričao sa Markom. I u fazi muvanja i u fazi veze sa Dalilom nisam ni sa kim pričao. Spontano je krenuo razgovor, došlo mi je u tom momentu da pričam i o Dejanu i Dalili. Šta, ja sam u srednjem veku da ne smem o nekome da pričam, da gledam? Od sad smem sve. Pričaću sa Dalilom o svemu, Maja neće spavati u izolaciji. Želim da gledaoci sve čuju šta ću pričati sa Dalilom - istakao je Filip.

- Koje si ti đubre, videćeš za ovo - rekla je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

 

- Moja majka nije igračka da je pominješ. Evo, stojim iza toga da ne bih nikada bio sa Dalilom, obrisao bih gumicom sve da Dalila i Dejan budu ponovo srećni zajedno. Ali želeo sam da razgovaram sa Markom, ko zna, da smo napolju, da nisam gledao situacije sa Dejanom, grižu savesti, da mi se Dalila drugačije pokazala, da Maja nije došla... Ko zna šta bi bilo, možda bi Janjuš i Maja bili u sretnom braku da nisu započeli vezu u rijalitiju. Maja neće biti u izolaciji - poručio je Car.

- Videćeš, ja ću ti doći glave. Od ovog posla nema glave, niko nje može da mi zabrani da spavam u izolaciji - rekla je Maja.

Detaljnije možete pogledati u video snimku ispod.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading