SLEDI JOJ DISKVALIFIKACIJA POSLE OVOGA? Produkcija se oglasila povodom NASILJA u Zadruzi, pljušte kazne kao varnice! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.12.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef oštro je kaznio zadrugarku Marijanu Zonjić nakon niza loših postupaka.

SLEDI JOJ DISKVALIFIKACIJA POSLE OVOGA? Produkcija se oglasila povodom NASILJA u Zadruzi, pljušte kazne kao varnice! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon brutalnog sukoba Marijane Zonjić i Stefana Krstovića Krleta, Veliki šef hitno je odreagovao, pa je doneo odluku o zadrugarkinoj kazni koja joj se nimalo neće svideti. Naime, kako je u Beloj kući i generalno životu u rijalitiju ,,Zadruga" fizički sukob najstrožije zabranjen, Veliki šef doneo je odluku da Marijana bude kažnjena dvonedeljnim honorarom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić i Stefan Krstović Krle

 

Zadrugarka je prestupila jedno od glavnih pravila života na imanju, ali izgleda da se njoj osladilo da bude kažnjena, pa je vrlo lako napravila i danas napravila problem, zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić i Stefan Krstović Krle svađa

 

Podsetimo, Marijana i Krle su zaratili preko dana, a u jednom trenutku je zadrugarka počela da ga davi, pa mu se unela u lice, nakon čega je on njoj uvrnuo ruku, te ga je ona pogodila čizmom. 

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
JA

13.12.2021 15:37

Majakita svaki dan davi Cara,grebe,samara i nikom nista…..toliko duplih standarda za neke takmicare da je sve izgubilo smisao !!!

Kuki

13.12.2021 19:23

Dvosmisleni rsumi onih koji određuju kazne,nekima je sve dozvoljeno dabi drugi bili kaznjeni za sitnice.

Bokica

14.12.2021 14:32

Zasto nije izbacena,ako je pravilo da nema fizickog nasilja i kazna diskvalifikacija onda vazi za sve ili nikog Napolje svako sa fizickim nasiljem

Mila

14.12.2021 14:34

Napolje!!! Nema nasilja na zabranjeno,znaci za sve vazi NAPOLJE!!!