POMIŠLJALA JE I NA SAMOUBISTVO: Otkriveni SKANDALOZNI detalji Majine i Filipove veze - HTELA JE DA SKOČI S TERASE!

Autor: Republika

Zadruga

07.12.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Maje Marinković otkrila šokantne detalje iz njene veze sa Filipo Carem.

POMIŠLJALA JE I NA SAMOUBISTVO: Otkriveni SKANDALOZNI detalji Majine i Filipove veze - HTELA JE DA SKOČI S TERASE!

Foto: Printskrin TV Pink

Trenutna zadrugarka Maja Marinković, deo je rijalitija još od druge sezone "Zadruge". Nezadovoljna svojim fizičkim izgledom, Marinkovićeva je odlučila da to promeni i podvrgla se estetskim intervencijama i uspela da se preobrazi u jednu od najatraktivnijih i najpoželjnijih gradskih devojaka. Stvorena lepota joj je donela medijsku popularnost, fizički izgled, mnoštvo fanova i muškaraca koji je žele za kratkotrajne veze, ali ne i sreću u ljubavi.

 

 

Tokom života u Beloj kući, u medijima su isplivavali mahom ne baš pohvalni i pozitivni detalji iz njenog privatnog života, a najviše njih odnosilo se na njeno ponašanje kada su u pitanju ljubavni odnosi, zbog kojih je u nekoliko navrata htela i da izvrši samoubistvo.

Njen emotivni život u rijalitiju obeležili su Marko Janjušević Janjuš i Filip Car.

 

 

Izvor blizak starleti otkrio je da uprkos svim lomovima i nedaćama u ove dve veze, simptomatično je što je zbog obojice Marinkovićeva htela da izvrši samoubistvo.

Iako je promenila svoj fizički izgled i postala zadovoljnija sobom, Maja je još uvek nesigurna u sebe kao ženu - počinje jedna od Majinih drugarica razgovor za Alo i dodaje:

 

 

Jako je ljubomorna, a kada umisli da je dečko vara ili da nešto nije po njenom, spremna je na razne vrste manipulacija i osvete. Često je u vezama u kojima je dolazila i na samu ivicu nervnog sloma, a tada je pomišljala i da se ubije.

Ljubavni odnos Maje i Cara je od samog početka bio turbulentan. Iako su pre početka "Zadruge 5" dugo krili od javnosti da su u vezi, njihov odnos je već tada bio turbulentan i pun skandala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković

 

Filip i Maja su se stalno svađali i tukli i u realnom životu. Ove tuče koje sada gledamo u rijalitiju bile su sastavni deo njihove veze prošlog leta. Njihova najveća žestoka svađa desila se u Beču, gde su gostovali u jednom klubu, a ceo taj skandal, raspravu i fizički obračun zabeležile su sigurnosne kamere - priča izvor i otkriva detalje za koje niko do sada nije znao.

Maja je tada Filipu pretila da će se ubiti i skočiti s terase hotela u kome su boravili. Pričala mi je i da je krenula da preskače ogradu terase, ali ju je Filip namolio da to ne uradi - kaže drugarica, koja strahuje za njeno psihičko stanje jer se seća da je slične scene pravila i Janjušu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković

 

Verovala sam joj da je to htela da uradi, pa sećate se i da je zbog Janjuša htela da se ubije i da je ležala po tramvajskim šinama u centru Beograda, sa kojih ju je Marko lično skidao. Gledam je svih ovih dana u Zadruzi i iskreno jako brinem za njeno psihičko stanje jer turbulencije u ljubavnom životu ne rešava i ne smiruje na pravi način - završava priču Majina drugarica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

07.12.2021 11:19

Koje gluposti ? Taj sto hoce to da uradi, ne radi to pred svedocima , jer ZNA da ce ih taj svedok osujetiti u njihovoj nameri.