EVO KAKO SE PONAŠAJU DALILA I DEJAN KAD SU ISKLJUČENE KAMERE: Ovi detalji su ZBUNILI javnosti, ipak je u pitanju TAJNI PLAN!? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan su na nekoliko sati napustili rijaliti i kod Ognjena Anidžića ispričali svoju priču, a kamere Paparaca lova snimila ih je kako su se ponašali tokom reklama.

EVO KAKO SE PONAŠAJU DALILA I DEJAN KAD SU ISKLJUČENE KAMERE: Ovi detalji su ZBUNILI javnosti, ipak je u pitanju TAJNI PLAN!? (VIDEO)

Foto: printscreen/ paparazzo lo

Bivši supružnici Dalila Dragojević i Dejan Dragojević pred gledalaca ogolili duše o svom odnosu i prevarama koje su se dogodile u ''Zadruzi 5'', a dok su pred uključenim kameramaiznopsili prljav veš, u bekstejžu je situacija bila drugačija.

Njih dvoje su na nekoliko sati napustili rijaliti i kod Ognjena Anidžića ispričali svoju priču, a kamere Paparaca lova snimila ih je kako su se ponašali tokom reklama i kako su se vratili u Zadrugu.

Tokom emisije bilo je dosta suza, ali tokom reklama oni zapravo tada nisu ni komunicirali. Dejan je bio na jednoj strani napolju, a Dalila je ostala unutra da sačeka nastavak emisije, ali opet kamere su uspele i da uhvate po koji osmeh, koji su jedno drugom uputili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zana

02.12.2021 12:00

Obmanjuju naciju, zarad plasmana, zarad para. Nemaju ni malo morala. N A P O L J E O B O J E ! Od do sada zaradjenog honorara, oduzeti im iznos za sve sto su polomili, unistili u zadruzi.

Odgovori 14 4
Vlada

02.12.2021 20:33

Ona nije imala odnos sa Carem. Obmanuju nas. Na kraju će Dejan pobediti i time vratiti dug Produkciji od 50 hiljada evra. Pomiriće se i ostaće zajedno prevaranti.