ZOLA ZAPRETIO MILJANI! Svaki dan ću imati BRUTALNE odnose: NAJVEĆE PONIŽENJE JE DA MUŠKARAC PLJUNE ŽENU U FACU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.11.2021

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući su u toku ''Nominacije'', a zadrugari biraju između Frana Pujasa i Milice Veselinović,

ZOLA ZAPRETIO MILJANI! Svaki dan ću imati BRUTALNE odnose: NAJVEĆE PONIŽENJE JE DA MUŠKARAC PLJUNE ŽENU U FACU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

U ''Zadruzi'' su u toku ''Nominacije'', a zadrugari biraju između Milice Veselinović i Frana Pujasa, a njih je za potrčke postavila Dalila Dragojević koja je ovonedeljni vođa, zbog spekulacija i navoda da se maloletnoj Milici zapravo dopada Fran.

Miljana Kulić je ustala i rekla koga ona nominuje za ovu nedelju.

- Svi znate sve. Ja sam odavde rizikovala svoju imovinu i sve zbog mog bekstva i u tom trenutku ni na koga nisam razmišljala umesto na Zolu. Ja kada se osećam iskorišćeno nije dobro za te druge osobe. Lagala sam sve, ništa mi nije dužan, apsolutno ništa, samo želim da nas drvence nazove da uradimo nešo što mi je obećao napolju. Ništa nisam dobila od honorara iz četvorke, ni cvet ni parfem. Apsolutno ne želim da budem ta koju niko nije izveo - rekla je Miljana, a Lazar Čolić Zola ju je prekinuo:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić nominacije

- Ovde ću imati se*s brutalan svaki drugi dan, a sve ćeš ti to gledati na svoje oči - ustao je Zola.

- Što se tiče Milice, Milica i ja imamo odličan odnos. Odgovaraju mi i prijaju razgovori sa njom, smatram da je Mensur patološki i bolesno ljubomoran. Smatram da Milica nije ovakva u odnosu sa Mensurom i da je taj odnos guši. Smatram da lada bi je pustio, nedelju dana, da bi totalno drugu Milicu video, bila bi to sasvim deseta devojka. Vidim da je namazana svim mogućim bojama i da manipuliše njime. Retko ko bi ga istrpeo u vezi ako ga ne voli mnogo, kao i mene. On i Milica žele da nam se predstave jaki ovde za stolom, kao da ih ništa ne dotiče, a ustavi ih sve jede. On sve oseća, intuicija ga ne vara, samo priča kako je to nedostatak ljubavi. Snašla bi se ona i bez Mensura ovde. Njihov odnos je čista patologija i gde ona pokušava da mu se opravda. Kuče kad vežeš lancem, ono... - rekla je Miljana i dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Fran Pujas nominovan od strane Miljane Kulić

- Što se Frana tiče, ne bih da ga komentarišem, ali što se tiče učešća njegovog, mnogo me je razočarao. Doživela sam da mi on, dok se ja kupam, on šmugne i ukrade mi cigarete. Najveće poniženje je da jedan muškarac pljune ženu u facu, on je to uradio na Zadrugoviziji, tako da njega šaljem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading