ERMINA PAŠOVIĆ POPLJUVALA LJUBAVNIKE! Prema Dejanu ima više strasti, folira da bi ispala žrtva: OSKARA ZA DALILU MORENO!

Autor:

Zadruga

19.11.2021

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sukoba Dalile Dragojević sa FIlipom Carem, a potom i Dejanom Dragojevićem, oglasila se Ermina Pašović i žestoko oplela po zadrugarki.

ERMINA PAŠOVIĆ POPLJUVALA LJUBAVNIKE! Prema Dejanu ima više strasti, folira da bi ispala žrtva: OSKARA ZA DALILU MORENO!

Foto: facebook.com/Ermina Mina Pasovic

Nekadašnja učesnica rijalitija ''Zadruga'' Ermina Pašović, poznata je kao neko ko ima komentar na sve što se događa u ''Zadruzi'', kao i da nema dlake na jeziku, a sada je prokomentarisala i sukobe između ljubavnog trougla, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević šamarala Filipa Cara

Naime, sukob o kom se danima priča jeste onaj između Dalile Dragojević i njenog ljubavnika Filipa Cara, kao i Dalilinog napada na Dejana Dragojevića, a Ermina nije imala ništa da kaže sem osude zadrugara.

- Što se tiče napada, velika je razlka između Dalilinog napada na Dejana i na Cara. Videla se tu strast. Ona je sa više strasti napala Dejan, nego Cara koji joj je izgovorio sve i svašta. Videlo se da ga je jedva napala, ofrlje par šamara, a to za njega nije ništa, a Dejana krvnički napada. Pitala sam se zašto, a onda vidim da ona ima više emocija prema Dejanu jer je on rekao da je laka, ona je popi*dela, a kada je rekao da je manipulatorka ona je napravila haos. Zašto ona ne može da podnese Dejanove reči koje su ništa naspram Carevih. To nam govori da je Dalila jedna jako dobra glumica koja veoma dobro folira da bi ispala žrtva, uporno pokušava ali joj ne ide, tako da Oskara dodeljujem Dalili Moreno - rekla je Ermina i dodala.

Republika

Foto: facebook.com/Ermina Mina Pasovic

Ermina Pašović na strani Dejana Dragojevića

- Ja ne volim ni Dejana, ni Dalilu, ali biram njega. Mnogo mi se sviđa to što radi, top je. Da sam na njegovom mestu još više bih ja spustila Dalilu na zemlju. Podržavam ga, samo nek rešeta go*no.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Irena

20.11.2021 10:23

Ermina bila najgora ženetina. Sada je Dalila zamenila.