TARA I DALILA U BRUTALNOM OKRŠAJU! Mnogo si niže nego što sam ja ikada bila: SAČEKALA SAM DA SE RAZVEDE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.11.2021

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku emisije ''Gledanje snimaka'' Dalila Dragojević i Tara Simov su se posvađale, a uvrede su pljuštale na sve strane.

TARA I DALILA U BRUTALNOM OKRŠAJU! Mnogo si niže nego što sam ja ikada bila: SAČEKALA SAM DA SE RAZVEDE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

U ''Zadruzi'' je emisija ''Gledanje snimaka'', a zadrugari su gledali svađu Dalilie Dragojević i Filipa Cara, nakon čega je Dalila objasnila zbog čega i dalje razgovara sa njim nakon burnih svađa koje imaju svakodnevno.

- Ne mogu da idem protiv sebe. Nismo pričali celu noć, celi dan i opet celu noć. Sinoć pred emisiju sam otišla da mu se izvinim. Malo se zanesemo na ovom dvosedu, treba da se vratimo za sto. Jaka je strast, stvarno je prejako. Ovde je nemoguće kontrolisati u tolikoj količini. Ja sam slobodna devojka, izašla sam iz braka, njegova sam devojka. Ne treba da se suzdržavam od strasti. Dosta sam bila neko ko se prikrivao, ne zbog mene nego zbog spoljnog sveta. Ne možemo da se sudržimo, želim svakom da oseti takvu strast. Dok smo se kontrolisali, nije bilo dobro po nas - rekla je Dalila, a onda se Dejan ubacio:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević gleda svađu sa FIlipom Carem

- Šta da vam kažem, ko je ulazio na porno sajt, kad ne razumete engleski, ovo je sad prevedeno. Do juče je vređala sve koji se*s upražnjavaju vidljivo, sad joj se osladilo. Stavio sam tačku, uhvati me blam malo.

- Kako kažu, nekom je ovde rijaltii igra, a nekom stvaran život. Ja sam u vezi, nastajale su mnoge stvari, to nisu tabu teme i sramota. Može da bude sramota samo onima koji glume poštene, a napolju se zna šta rade. Ja ovde imam se*ualni odnos sa svojim partnerom, Šta treba, da sadimo cveće? Ja da sam osetila da mi Filip nije strastven, ne bi došlo do poljupca - nastavila je Dalila, a Tara Simov nije ostala nema na ove reči.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević o odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara

- Neka kaže da je promenila mišljenje. Je l' zabranjeno? - uzvratila je ona, dok ju je Marko Đedović podržao u tome.

- Imala si juče potrebu da mi kažeš da sam kuja, ja tebi imam potrebu da kažem ovo - dodala je Tara.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov zamerila Dalili Dragojević ponašanje

- Ti želiš da budeš deo priče. Tara, uživaj u svojoj ljubavi - poručila je Dalila.

- Juče je rekla da sam kuja, mogla sam dajoj kažem ku*vo. Ja sam bila sa njom u "Zadruzi 3" i ove godine je krila odnos, a sad joj je normalno. Da li si promenila mišljenje? - pitala je Tara.

- Sad imam strastveniji odnos - dodala je Dalila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević o strasti prema Filipu Caru

- Mi smo bili sa njom u trećoj sezoni gde je ona nama je*ala kevu - ubacio se Karić, na šta je Dalila rekla Tari da je čula da ih je ona mirila u pušaonici.

- Ja sam samo prokomentarisala da znam da mu je stvarno krivo. Nemam na šta da budem ljubomorna. Ti si mnogo niže nego što sam ja ikada bila. Ja sam bar čekala papire.

Nakon što se emisija završila Tara Simov je prišla Filipu Caru kako bi rešili sukob koji su imali, a Car joj je rekao da je u tripu.

- Rekla sam da tu temu neću komentarisati zbog tebe, jer tebe volim i poštujem...Prećutala sam joj to što me je sinoć nazvala kujom, sad sam joj postavila pitanje, ti si skočio na mene kao da sam nešto loše uradila - rekla je Tara.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Tara Simov se svađaju

- Draže mi je da vidim da je neko priklonjen njemu na onaj način što si ti. Ti i Dejan sutra da ste zajedno ja ti garantujem da mi nećemo komentarisati. Kad su ti svi leđa okrenuli, ja nisam - rekao je Car, a Dalila se ubacila.

- Ti mene ne intresuješ u ovoj kući. Ti si meni poslala poruku i ušla si ovde da mi kažeš da ćemo biti dobri. Ja sam se tebi izvinila za je**vanje sa Ša. Alo devojko, rekla si mi da sam ja gora od tebe - rekla je Dalila

- Pa i jesi, ja sam bar sačekala da se čovek razvede - rekla je Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alex

20.11.2021 18:17

To su lica svadjalica.