50.000 EVRA AKO ZATRUDNI! Dalili obećane pare ako ostane u drugom stanju: DONELI TEST ONA SLOMLJENA!

Autor:

Zadruga

19.11.2021

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas otkrila je detalje iz života Dalile Dragojević koji su mnoge ostavili bez teksta.

50.000 EVRA AKO ZATRUDNI! Dalili obećane pare ako ostane u drugom stanju: DONELI TEST ONA SLOMLJENA!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Javna prevara Dalile Dragojević svog supruga Dejana Dragojevića potresla je celokupnu javnost, te publika svakodnevno prati razvoj situacije, kao i njenog odnosa sa novopečenim dečkom Filipom Carem. Neretko se kroz svađe za crnim stolom provlači priča o neuspeloj trudnoći i činjenici da se Dragojevići nisu ostvarili kao roditelji, a Vesna Rivas sada otkriva detalje koji su šokirali mnoge.

Republika

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević htela da rodi dete Mladenu Vuletiću

- Ona je htela i Mladenu da rodi. Dok smo bili u 'Parovima' pronela se informacija da prvi par u kom devojka ostane trudna i zadrži bebu dobija 50.000 evra. Dalila i Mladen se istog momenta bacaju na posao! Po tri puta dnevno se j*bu gde stignu, trese se tuš-kabina, trpali su se kao mladi majmuni. Sledeći mesec donose Dalili test, ona slomljena, plače, Mladen je teši, kao da je neko umro. Sve ovo što i sada radi je zbog novca. Njena najveća želja je da bude kao ove urbane ribe po rijalitijima - rekla je Vesna Rivas za Svet.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđela

19.11.2021 18:01

Seljančura bi da ripne i postane urbana riba.

Odgovori 16 2
Zana

20.11.2021 11:01

Koje zenske odrone dovode iz kojekakvih sredina, nedodjija, u Bgd, pa ih nagradjuju za njihov pokazani nemoral , i jos uhlebljuju na TV u. Daju im hleba, bez umnog zamaranja

Odgovori 12 1