RANO JE POČELO DA SE ZAKUVAVA: Ivana Šopić iznela svoj STAV o AKTUELNIM DOGAĐAJIMA u ZADRUZI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.11.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić je kao gošća u emisiji "Pitam za druga", komentarisala aktuelna dešavanja u "Zadruzi".

RANO JE POČELO DA SE ZAKUVAVA: Ivana Šopić iznela svoj STAV o AKTUELNIM DOGAĐAJIMA u ZADRUZI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Atraktivna voditeljka, Ivana Šopić, je gošća u večerašnjoj emisiji "Pitam za druga" kod Kendija i Pande na Red televiziji.

Poznata po oštrim stavovima i temperamentu, a kako je bila i prisutna tom nemilom događaju ,ovom prilikom otkrila je detalje žestokog okršaja Tare Simov i Miljane Kulić iz bekstejdža.  

Foto: youtube.com/printscreen

Ivana Šopić otkriva detalje sukoba sa "Zadrugovizije"

-To se desilo u sekundi! Ja sam samo videla polivanje i njih dve na podu. Zeznuto je što su bile pribijene i ti ne vidiš ko je tu koga počupao i udario. Ne može sve da se iskontroliše. Bilo je jezivo, to sve datira iz njihovog sukoba iz četvrte sezone. Miljana nikada neće oprostiti Tari što ju je diskvalifikovala, mislim da između njih dve postoji zla krv i da se to nikada neće ugasiti - priča Ivana Šopić.

Osvrnula se i na brojne aktualnosti iz pete sezone Zadruge, koja je za rekordno kratko vreme oborila sve rekorde rijalitija.

- Neverovatno, mnogo je rano počelo da se zakuvava. Ali to je super, jer je svima dobro došlo da gledaju svih deset meseci hardkora. Mislim da će haos tek da bude. Na primer, da se ova situacija desila na kraju, imali bi u glavi da iskalkulišu i da se smire, da se kasnije razvedu, a sada, kada shvataju da je osam meseci ispred njih idu srcem, sigurna sam - zaključila je Ivana.

Foto: youtube.com/printscreen

Ivana komentarise aktuelnu trojku Zadruge

- Mislim da je Dejan generalno neko koga narod podržava i voli. Dalila je jednom u besu ustala i rekla da hoće razvod pa se pokajala, nekako mi je to bilo iskrenije, nego Dejanovo najavaljivanje razvoda, da će u nedelju otkriti da li će da traži razvod, a potom je to uradio iznenada na Zadrugoviziji. Verovatno hoće da iskoristi situaciju u svoju korist, ima pravo, kalkuliše i možda puca na pobedu. Ima tu dosta kalkulacije, Dejan sigurno nije naivan - zaključila je Šopićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

16.11.2021 02:03

Evo sta je zla zena ucinila veceras : nahuskala ljubavnika Papka da se svadja sa njenim bivsim muzem. Papak, zasto komentarises odnos muza svoje ljubavnice i njegove porodice , kao i odnos koji ima tvoja ljubavnica sa svojim muzem ? Sta tebe briga za to ? Zasto fizicki nasrces na muza svoje ljubavnice ? Papak, nisi svestan da je ljubavnica od tebe napravila Fifiku jer se svadjas i sa ostalim ukucanima zbog nje. Zasto to sebi radis, kada znas da tvoja ljubavnica ima jezicinu kojom bi obmotala celu zemljinu kuglu. Fifika, idi levo, idi desno. Fifika , curik. Fifika , come. Ha, ha, ha. Tako papka od buntovnika napravi , modeluje, najpre Papka, a onda Fifiku, da kavce ponjenoj naredbi ; av av,av,av