PRIJATELJICA VIKTORIJE MITROVIĆ PROGOVORILA: Nakon AFERE O TRUDNOĆI sa Markom, Danijela imala jasnu poruku! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

13.11.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasila se drugarica Viktorije Mitrović Danijela, koja je prokomentarisala dešavanja iz rijalitija ,,Zadruga 5".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović

 

Viktorija Mitrović ulaskom u rijaliti ,,Zadruga 5" napravila je opštu pometnju, a naročito kada je optužena od strane zadrugara da je Marku Osmakčiću htela da nakači ,,lažnu trudnoću". Naime, Viki i Marko su uplovili u ljubavnu romansu, nakon čega se ona požalila cimerima da misli da je ostala trudna, zbog čega su je mnogi osudili. 

Tokom prethodnih dana za crnim stolom se dosta komentarisala ova tema, a mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa njenom porodicom. Međutim, kako smo saznali, oni trenutno nisu u stanju, niti žele da daju bilo kakve izjave za medije o ovoj temi, pa smo mi uspeli da stupimo u kontakt sa Danijelom Jakšić, koja se odazvala pozivu portala Republika.rs. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Viktorija Mitrović

 

Danijela je oduvek podržavala Viktoriju, međutim, nije joj pravo sada kada vidi svoju drugaricu u ovakvim izdanjima.

- Trebala sam da mu kažem, ali računam da dečko nije debil, ja legla i nisam odmah ni skontala šta se desilo, posle razmišljam šta je bilo prethodnih deset dana. Nisam došla da pravim dete u rijalitiju. S obzirom na to da nisi nastavio znam da si završio u meni, nisam debil, od juče me glava boli. Ja ne znam ni da li sam zaljubljena još uvek, neću da me neko zajebava - ispričala je Viki.

- Rekla bih joj sve išto što i Tara iskreno, da se ne ponavljam sada, devojka joj je sve lepo rekla. Što se mene tiče, ako je njoj lepo sa njim meni je jos lepše, sve smo mi bile zaljubljene nekad i oprvdavale dela i reči naših momaka i ako nekad ne bi trebalo, Marko je dosta srčan, smatram da kaže i što ne misli kad se iznervira - govori Danijela za Republika.rs i dodaje:

- Videćemo vremenom da li je Viktorija učinila dobru stvar što mu je prešla preko toga, morate i nju da razumete, prvi put je u zatvorenom prostoru 24h sa nekim, smatram da zbog toga i daje drugu šansu. Šta god ona odlučila uz nju sam, javno ću je uvek podržavati, a kad bude izašla iz rijalitija prićaćemo u četiri oka i rećiću joj gde je pogrešila, a gde ispravno postupila.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Osmakčić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading