MAJA MARINKOVIĆ I MLADEN VULETIĆ PONOVO ZAJEDNO: Procurio snimak iz noćnog provoda, spremni za ulazak u Zadrugu 5! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.11.2021

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Mladen Vuletić našli su se prošle noći na piću, a tom prilikom njihov susret su ovekovečili snimkom koji je napravio opštu pometnju na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Marinković i Mladen Vuletić u provodu

 

Prošle noći u noćnom provodu zatekli su bivšu zadrugarku i starletu Maju Marinković koja se pojavila u ekstravagantnom i izazovnom odelu, kojim je svim prisutnima oduzimala dah. Maja se pojavila na promociji pesme Elektre Elit ,,Mafijaš", a tom prilikom otkrila nam je sve o njenom ulasku u Zadrugu 5, kao i šta misli o Dalili Dragojević, koju nije štedela na brutalnim rečima. 

Detaljnije šta nam je Maja Marinković sve otkrila možete pogledati u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

Nakon promocije, očigledno da se Maji tu veče nije završilo, ona je samo produžila dalje, a kako Instagram pokazuje, njoj je društvo pravio Mladen Vuletić, njen bivši dečko, sa kojim je nakon raskida ostala u dobrim i korektim odnosima. 

Mladen je u ekskluzivnom intervju za portal Republika.rs otkrio sve o njegovom odnosu sa Majom, ali i Dalilom. Da li je dolazimo do žestokih sukoba, a tom prilikom, Vuletić je istakao da je pas Marinkovićeve original, dok je Dalililin lažan. U pitanju je rasa pomeranac, za kog je Taki Marinković odvojio i nekoliko hiljade evra. 

Maja i Mladen našli su se na piću u kasnim večernjim satima, a tom prilikom su taj susret ovekovečili fotografijom kako nazdravljaju skupocenim pićem. 

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković i Mladen Vuletić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading