JEZIVO! DEJAN DRAGOJEVIĆ SAM SEBE POVREĐIVAO! CIGARETU od besa zario u kožu, pa POBEGAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.11.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je sinoć video intimni snimak svoje još uvek zakonite supruge i njenog ljubavnika, Dejan Dragojević se slomio i počeo da plače pred svima, te dobio napad, a onda od besa ugasio cigaretu sebi u ruku i iskočio kroz prozor.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević plače

Nakon što je sinoć video intimni snimak još uvek zakonite supruge Dalile Dragojević i njenog ljubavnika FIlipa Cara, Dejan Dragojević je doživeo nervni slom, te se odmah sklonio u pušionicu kako bi se smirio, a tešile su ga Tara Simov i Sandra Rešić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević očajan zbog video klipa Dalile i Filipa Cara

- Očekivao sam ja to i ranije, a sad ću reći kad je to bilo. Imao sam u podsvesti da se neće je*ati na televiziji... Je*iga, nije isto znati i videti - rekao je Dragojević.

U jednom trenutku Dejan je počeo da se trese, a zadrugari su bili ubeđeni da mu je pritisak skočio na 200, te su pokušavali da ga smire, ali bezuspešno. Dragojević je na zaprepašćenje svih, ugasio cigaretu sebi u ruku i krenuo ka spavaćoj sobi gde se popeo kroz prozor i pored napora Marka Đedovića da ga zadrži, iskočio kroz isti i pobegao.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Dejan Dragojević pobegao iz Zadruge

- U nedelju ću da kažem u uživo programu da li da dođe advokat da odmah rešim pitanje razvoda. Nije isto znati i videti. Ovo je slika i prilika udate žene koja se drpa u rijalitiju. Užas! Nema gore - kazao je Dejan kroz jecaje pre nego što je pobegao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Kiki

12.11.2021 09:51

Vratiće se on.

Alex

12.11.2021 18:09

@Kiki - Eno ga na TV Pink. Stvarno se vratio. Pročitao scenario, dobio veći honorar, popio sa njima kafu i vratio se u Zadrugu.

Irena

12.11.2021 10:30

Noćas se stalno smejao. Lažno beganje pobegulje. Za veći honorar.

Zana

12.11.2021 10:32

Jel' Dudlilina "ona stvar zlatna " kada " placi**cka " ne moze da se od nje otkaci. Porodicu zaboravio 5 godina za mnogo manje greske koje ucinili od Odnosu na Dudliline greske i prevare koje mu uradila na oci, pred milionskim gledalistem. Zato, placi**cku na lecenje kod psihijatra da vise ne izigrava budalu u Zadruzi. Ne ignorisite!