ŠA I DALJE GAJI EMOCIJE PREMA TARI! Reper konačno progovorio o Mateji Matijeviću: SMORIO SAM SE!

Autor:

Zadruga

12.11.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša dao je svoj sud o odnosu bivše devojke Tare Simov i njenog bivšeg dečka Mateje Matijevića, te priznao da se njegove emocije prema Tari još uvek nisu ugasile.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC, Instagram, E-Stock

Nenad Aleksić Ša progovorio o odnosu Tare Simov i Mateje Matijevića

Reper Nenad Aleksić Ša bio je gost emisije ''Pitam za druga'' u kojoj je govorio o svom odnosu sa Tarom Simov, ali i njenim odnosom sa bivšim dečkom Matejom Matijevićem sa kojim trenutno zajedno boravi u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga.''

- U jednom trenutku sam se smorio, mada mi mnogi kažu da nisam to dobro protumačio, rekla je da je mnogo smršala zbog naše veze, a to zaista nije istina jer sam se baš svojski trudio da budem dobar. Možda bi naš odnos bio drugačiji da se nisu mnogi mešali u taj odnos. Ne kajem se ni zbog čega pa ni zbog te veze, sve što se desilo trebalo je da se desi. Tara je mlada i lako pada pod uticaj drugih ljudi, treba da nastavi da gleda svoj život. Nikada nije htela sa mnom mnogo da razgovara o Mateji, da li zato što je ulazila u rijaliti, to moraš stvarno da pitaš nju. Mnogo sam toga uradio za nju, neki nisu ni upola, ali uvek bira njih, ne znam zašto je to tako - rekao je Ša, a onda otkrio i da li i dalje voli bivšu devojku:

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Nenad Aleksić Ša o Tari Simov

- Pitanje na koje ne mogu da dam konkretan odgovor. Uvek će mi biti draga, kad se spomene njeno ime nije mi svejedno, ali naravno nije jako kao što je bilo. Splasle su emocije, nismo zajedno i nemam u glavi da ćemo biti zajedno.

Kako je Tara Simov priznala da je Mateja Matijević ipak njena najveća ljubav, te da ga nikada nije prebolela, Nenad Aleksić Ša je prokomentarisao i njega.

- Mateja je meni kul tip skroz, jeste ga u četvorci namerno spominjala da bi me nervirala što mi nije prijalo i sad je ispalo da ga ja ne gotivim. Nisam ga poznavao, ali sam video da je lep, kulturan i vaspitan dečko. Vidi se da ne želi neku priču sa njom, ali to je rijaliti nikad se ne zna. Mogu njemu da se probude neke emocije a možda se nikada ne probude. Moje neko viđenje da momak ima svoju priču i da nema u planu da ulazi u priču sa Tarom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading