ISPOVEST DALILINE TETKE ŠOKIRALA SVE! Ne interesuje me, ovo je UŽAS za sve!

Autor:

Zadruga

10.11.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Dalile Dragojević je u poptunom šoku zbog njene javne prevare supruga Dejana Dragojevića, te ne kriju da su svi duboko razočarani u nju, a sada se oglasila i njena tetka koja je otkrila detalje njihovog života.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tetka Dalile Dragojević užasnuta njenim ponašanjem

Nema osobe koja prati petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', a da nije šokirana ponašanjem Dalile Dragojević i njenom javnom prevarom supruga Dejana Dragojevića. Da se roditelji stide ćerke govori činjenica da je njena majka Emina Mujić napustila Tuzlu u kojoj je živela, a otac Husa Mujić se povukao u ilegalu, te ni sa kim ne razgovara.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Dalila Dragojević prevarila Dejana Dragojevića sa Filipom Carem

Međutim, Dalila nema podršku apsolutno nikoga, te osim roditelja ni šira porodica ne gleda blakonaklono na njene postupke, već su šokirani i razočarani u njeno ponašanje. Dalilina tetka, Elvira Imamović otkrila je da je sestrina ćerka ne zanima, te da je porodicu obrukala i sebe, a da zapravo nikome nije jasno kako je tako jedna velika ljubav uspela da pukne za samo nekoliko nedelja rijalitija,

- Mene to ništa ne zanima. Čula sam se preko interneta sa sestrom Eminom. Nju je to sve iznenadilo šta se desilo sa Dejanom. Stvarno ne znam - rekla je Elvira koja se nedavno vratila iz Nemačke:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Otac Dalile Dragojević se odrekao ćerke

- Bili su srećni, zadovoljni i tu kuću su napravili, to je bio život. Šok je ovo za sve. Šta ja znam, to je ružno da se desi, šok, ali stvarno me ne interesuje. Ne mogu ja kao tetka da se petljam. Podržala bih je, to je moje dete, zašto ne bih. Na strani sam Dejana i Dalile. Boli me ono što se desilo između njih, a ja tu ne mogu ništa - iskrena je Elvira, pa dodaje da se u Bugojnu život odvija normalno.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com

Emina Mujić napustila Tuzlu

- Sumnjam ja da Emina ne izlazi iz kuće. Ovde u Bugojnu je sve normala. Mislim da se Huso i Emina već dugo ne čuju, odavno nisu u kontaktu. Mislim da je plac njegov plac, a ostalo za kuću su Dejan i Dalila dali, ali ne znam, ja se ne petljam u njihove živote. Sumnjam da će se pomiriti, toliko je Dejan povređen. Da je moj život, ja se ne bih pomirila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

10.11.2021 12:40

Damir (Dejan) i Dalila su se tako dogovorili. Posle rijalitija će se pomiriti i uzeti velike pare. On će njoj oprostiti a i svi ostali će joj oprostiti iako je osramotila i naciju i veru.

Odgovori 13 4