PRELJUBNICA DALILA KRIJE PORODICU KO ZMIJA NOGE, A SADA JE OTKRIVENO I ZAŠTO: Stric poznate preljubnice, uhapšen zbog TERORISTIČKIH AKTIVNOSTI!?

Autor:

Zadruga

09.11.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalilin stric, Nedžad Mujić, je 2014. godine, kako su preneli strani mediji, uhapšen u okviru akcije "Damask", a retko ko je znao ovakav šokantan detalj iz njenog života, jer je zadrugarka krila svoj porodični život, ko zmija noge,

Republika

Foto: Republika.rs, Youtube/sasac29

Dalilin stric uhapšen

Dalila Mujić, sada Dragojević, učesnica rijalitija "Parovi" i treće i pete sezone rijalitija "Zadruge", je retko govorila o svojoj porodici. Međutim, u medijima se pre par godina pojavila informacija da je njen stric imao probleme sa drugom stranom zakona.

Dalilin stric, Nedžad Mujić, je 2014. godine, kako su preneli strani mediji, uhapšen u okviru akcije "Damask" kada je privedeno nekoliko desetina lica iz Bosne za koje se sumnja da su umešana u terorističke aktivnosti, kako prenosi Alo!.

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila krije porodicu

Istragom je utvrđeno kako je je Mujić osobama s područja BiH koje su nameravale da se pridruže teroristima osiguravao novac, podelivši im najmanje deset hiljada evra, kako prenosi"Indeks".

- Ja nisam vehabija, ali sam njihov sledbenik. Ne znam koliko nas ima tačno, ali nas ima dosta. U inostranstvu nas ima možda 50 i poštujemo evropske zakone. Odlično funkcionišemo sa muslimanima koji poštuju taj način života. Ja sam prihvatio način života islama. Moj deda je nosio bradu i čakšire. Najmirniji načn života je taj koji ja vodim. Jedina ispravna vera je islam, ko praktikuje islam, zaštićen je od svega, a u hrišćanstvu toga nema - izjavio je Nedžad Mujić za televiziju Republike Srpske.

- U našem kraju nema vehabija, ali ima nas koji smo takozvane vehabije. Ja sam jedan od pripadnika tog pokreta islama i tu sam od 1993. - izjavio je Huso.

Mujić je potpisao sa državnim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice i pristao na kaznu od godinu dana zatvora, kako je tada rečeno na ročištu pred sudom BiH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

09.11.2021 10:31

Finansirajte dalilu i dalje srpskim parama kao i njenog glupog muza koji nece nista da vidi u vezi nje.

Odgovori 63 3
ns

10.11.2021 08:52

taman se našli...ona ko je a Filip isto(pogledajte tetovažu na listu leve noge)....šta reći...a mi ih glupanderi puštamo da nam se smeju u našoj zemlji