ONA ME VIŠE NE ZANIMA! Dalilin otac u svojoj ISPOVESTI izneo DETALJE života ćerke i zeta: DEJANU OSTAVLJAM SVE!

Autor:

Zadruga

07.11.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huso Mujić, otac zadrugarke Dalile Dragojević oko koje se poslednjih nedelja podigla prašina zbog javne prevare supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, danas je u svojoj ispovesti šokirao mnoge, a odluka koju je donela ostavila je sve bez teksta.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić o Dalili Dragojević

Događaj koji će zasigurno obeležiti petu sezonu rijalitija ’’Zadruga’’ jeste javna prevara Dalile Dragojević svog supruga Dejana Dragojevića sa zavodnikom iz Crkvenice, Filipom Carem. Javnost je šokirana i zgrožena, Dalilinim postupkom i ponašanjem, a sada je njen otac Huso Mujić u emisiji ’’Premijera – Vikend specijal’’ otkrio kako on i celokupna porodica podnose situaciju u koju ih je dovela ćerka, te kakav stav imaju prema novom zetu, ali i koliko im je teško zbog svega što je Dalila uradila Dejanu Dragojeviću, svom još uvek zakonitom suprugu.

- Nisam dobro, nije mi ništa u redu ovo što se dešava. Dejan ostaje kao moj najdraži, dečko je fin, prva liga, nemam šta loše da kažem o njemu – započinje priču Huso, pa dodaje da nikako nije mogao da nasluti da će do ovoga doći.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić nije dobro

- Po onome kako su bili ovde i otišli odavde, nisam mogao da naslutim. Nisu se razdvajali, stalno su bili zajedno, gradili kuću, nikada nije bilo ništa, nije bilo znaka da može doći o toga. Nikada se nije žalila na život sa Dejanom, laže to što priča. Sve je bilo dobro i Dejanov otac je dolazio puno puta i on zna kako je bilo i on se sada čudi šta se to desilo, a meni je žao Dejana što preživljava to. To se ne radi tako, ja sam svašta prošao, to se ne završava tako. Zna se kad završe sve to, dođu kući, dogovore se, ne možemo više nešto ili nećemo.

Na sam pomen Filipa Cara, Huso odbija bilo kakav razgovor, te napominje da Car nije dobrodošao u njegovu kuću:

- Znam da ona sreće nema sa Filipom, čovek nije u redu, a i ona sad. Nije on za zajednički život sa njom, njemu je ona crta više.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić o Deajnu Dragojeviću

Kako se govorilo da je Dalila ovim postupkom izgubila oca, Mujić nije želeo to da demantuje, već kaže da ga ćerka uopšte više ne zanima.

- Za sad je izgubila. Zanima me što je uradila to Dejanu, što je lagala da nema emocija prema njemu. Filip ne može doći ovde, ključ je kod mene i papiri, kuća je na mene, kuća može da ide Dejanu samo, njemu prepisujem kuću, a on neka odluči šta će sa njom. Izdala je Dejana, ja ga izdati neću. On je gradio kuću, pripada mu. Ona samo sa Dejanom može da dođe, gde će ona živeti ne znam - govori Huso, a onda dodaje da nije problem što nisu imali dece:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Kuća Dejana i Dalile Dragojević

- Ja sam im govorio da nisu jedini koji nemaju decu, to je sve od Boga, koliko je takvih. Šta im znače deca, kad su od Boga takvi dati.

Dosta se spekulisalo da je Dejan u lošim odnosima sa porodicom zbog Dalile i njenih roditelja, ali Huso napominje da to nije istina, da on osim njegovog oca Gorana, ne poznaje nikoga:

- To nije tačno i Dalila i ja smo govorili njemu da se javi majci, on nije želeo. Neće on je takav, ne znam zašto, ima nešto svoje. Ni majku ni brata ne znam, samo oca Gorana znam. Govorio sam mu da ide i na rođendan, nije hteo. Nije zbog Dalile, ima nešto svoje.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić ne želi da čuje za Filipa Cara

Huso Mujić ne krije da se stidi ćerkinih postupaka, te da ni sa kim ne razgovara, a da okolina samo govori iza leđa i ogovara, te je savet dao i Dejanu i Dalili:

- Dejana bih posavetova da ne radi ništa loše sebi, da ne lomi ruke, noge, to ne vodi nikuda, brine i mene i sve okolo, a Dalili imam da kažem da se okani Filipa što pre, ali Dejan kakav je verujem da bi joj dao drugu šansu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Andreja

07.11.2021 18:24

Dejanu ostavlja sve ako ostane sa Dalilom.

Odgovori 13 1
trio

07.11.2021 20:17

sansu,boze blagi

Janko

08.11.2021 10:05

Huso je izjavio da ga ćerka uopšte ne zanima. Dejana voli kao sina,ističe da je dobar dečko,prva liga.Kuću prepisuje samo Dejanu. Huso, čovek koji poznaje sve ovozemajske vrednosti, neko ko ima čvrst stav i karakter.Ovo je dokaz Dekijevih vrednosti. Izdala je Dekija, a da ga on nikada neće izdati.Da ste vi nama živi i zdravi još dugo, dugo...Budite sigurni da vam je odluka valjana. Čestit ste i pošten čovek,poštujete sve moralne kodexe, to je najbitnije.Uradio bih isto da je moje dete u pitanju.Ona očigledno ima psihičkih problema, te bi bilo dobro da ide na tretman, s obzirom na njena činjenja,njeno ponašanje je van svakog zdravog razuma. Lično, da sam na njegovom mestu, nikada je tu IZDAJU ne bih oprostio. Dobio je dva tri šoka te će mu rebati najmanje pet,šest meseci da se potpuno oporavi. Svi, svi su uz njega, Sarajevo,Tuzla, Gornji Šepak,Zenica ,Doboj,Banjaluka cela Srbija... i dr.Imajući u vidu vaše godine, Pokušajte da što manje razmišljate o tome i sačuvate zdravlje, to je najbitnije.. Pozz iz Beograda