KREVET SE TRESAO: Dalila i Car se ZANELI u krevetu, emocije prštale na sve strane! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.11.2021

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car i Dalila su očigledno ne mogu da obuzdaju svoje strasti i uz sve želje da se kontrolišu, jako im teško ide, a danas su se totalno opustili.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Car se ne odvajaju

Kontroverzni rijaliti zadrugar Filip Car napravio je opštu pometnju u rijalitiju ,,Zadruga 5", kada je odlučio da uplovi u aferu sa Dalilom Dragojević, koja je javno osramotila svog supruga Dejana Dragojevića, nakon toga njihov brak je doživeo krah, a da stvar bude gora oni više ne mare za to što dele isti prostor sa Dejanom, već emocije iskazuju na svakom kutku velepnog imanja, ali ovaj put su otišli korak dalje.

Iako su legli da spavaju, pokušavanje je bilo kratkog daha. Dalila Dragojević i Filip Car ubrzo su se okrenuli jedno prema drugom i raumenjivali nežnosti, ne mareći za činjenicu da ih prati milionski auditorijum. Car i Dalila su očigledno ne mogu da obuzdaju svoje strasti i uz sve želje da se kontrolišu, jako im teško ide, a danas su zamalo došli i do nove faze u vezi.

Foto: printscreen

Dalila i Car u akciji

Razmenjivali su nežnosti, mazili se i dodirivali ispod pokrivača na ivici intimnog čina. Da li će uspeti da savladaju svoje strasti, ostaje nam da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vladimir

02.11.2021 21:55

Prevaranti.

Odgovori 10 2
SvetlanaP

02.11.2021 22:15

Volina i prepredena krmaca

Vasar Tastine

03.11.2021 06:02

To nema nikakve veze sa emocijama, ovo je cisto otresanje negativne energije dvoje nemoralnih i podlih ljudi narocito Dudlile, na najgori moguci nacin. Odvratno.

Odgovori 10 2