DALILA PALA U ZABORAV! Dejan sve više uživa u samačkom životu, prihvatio krah ljubavi, svi se pitaju da li je na POMOLU NOVA LJUBAV!

Autor:

Zadruga

02.11.2021

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prihvatanja činjenice da se brak upotpunosti raspao, Dejan se totalno preporodio i sreću pronašao u drugim stvarima.

Republika

Foto: printscreen

Dejan uživa u samačkom životu

 

Čini se da je Dejan Dragojević konačno prihvatio činjenicu da je njegov petogodišnji brak sa Dalilom doživeo krah i da mora nastaviti dalje, ma koliko to bolno bilo.

Nakon mnogobrojnih svađa i teških reči, Dragojević je shvatio da njeno srce prihvata drugom, pa je svakim danom sve laganiji, burne svađe i lomove je bacio iza leđa, i sada se sve više navikava na samački život i na činjenicu da je sebi najbitniji.

Republika

Foto: printscreen

Dejan se posvetio sebi

Dok ona vreme provodi sa Filipom Carem, svojim novim izabranikom, Dejan je obukao garderobu, koju mu je poslao brat David, pa svima stavio do znanja da ga ova situacija neće slomiti, a mnogi komentarišu da Dejan izgleda bolje nego ikada, što govori i činjenica da se zadrugar prepolovio, ali je takođe počeo i da provodi vreme sa drugim zadrugarkama

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinko

02.11.2021 20:47

Budala. Zna da će mu se Dalila vratiti. I on će je prihvatiti.

Odgovori 11 2