TARA SIMOV PELJEŠILA ŠA ZA NOVAC: Isplivala ŠOK prepiska, zadrugarka htela da UNIŠTI repera! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

29.10.2021

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov pre nego što je ušla u rijaliti ,,Zadruga 5" napakovala je njenom bivšem dečku Nenadu Aleksiću Ša tonu problema, a jedan od njih je i to da je trebao da plaća garderobu koju je ona naručivala od raznih Instagram stranica.

Republika

Foto: E-Stock, Instagram

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

 

Aktuelna zadrugarka Tara Simov ušla je u poslednju sezonu ,,Zadruge 5“, a svi su iščekivali da vide kako će njen bivši dečko Mateja Matijević odreagovati na njen ulazak. Dosta se spekulisalo da su se između Tare i Mateje ponovo rodile nove nade za pomirenje, ali je ovaj zadrugar definitivno odlučio da ne dozvooli nijednu šansu za bilo kakvom pričom, osim strogo zadrugarskom.

I dok se Tara bori za još jednu šansu, njena prošlost sa Nenadom Aleksićem Ša isplivava na videlo, a šokantni detalji samo naviru. Za portal Republika.rs progovorila je bivša zadrugarka Andrea Ranđelović poznatija kao Rea. Inače, ova atraktivna plavuša bila je u ,,Zadruzi 4“ i imala je jedinstvenu priliku da prisustvuje celoj aferi Tare i Ša. Ono što nam je Rea otkrila će vas šokirati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡ANDREA⚡ (@iamreabeboo)

 

Podsetimo, Tara i Rea se nisu podnosile ni pre početka rijalitija, varnice su prštale na sve strane, a kako je zgodna plavuša tvrdila, poseduje mnoge tajne o Simovljevoj. Rea je odlučila da progovori za naš portal i otkrije šok detalje na koji način je Tara pelješila Ša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡ANDREA⚡ (@iamreabeboo)

 

- Tara je pre ulaska u Zadrugu naručivala mnogo odeće, obuće, svašta šta joj padalo na pamet, a sve to je naručivala na adresi na kojoj je Ša živeo sa Ivanom, na Novom Beogradu, da ne imenujem sad, svi znate da je to na Fontani. Ona tako uzme naruči stvari, stavi Nenadovu adresu, što je najgore, što da njegov broj telefona. Ja imam i dokaz za to, to je uvek bilo u vrednosti oko 300 evra, ali nekad i više i to je bilo tokom one priče da njih dvoje više ne govore, da su se posvađali, stvarno je haos bilo! Ona je očigledno htela da mu uzima pare, evo, ja ću vam pokazati, mislim dokaze imam da je naručivala stvari, da je sve išlo na njegovu adresu, ostavi njegov broj. Strašno, to na šta je ona spremna. Mislim, ja znam dosta o njenom životu, bolje je da ne komentarišem šta sve znam, ja sam se prošle godine suzdržavala, jer joj nisam ja bila potrebna na svu njenu bruku i sramotu koju je napravila sa Ša – priča za Republika.rs Rea.

Rea nam je potom poslala i dokaz o ovoj priči koju nam je ispričala, ali zbog poverljivosti podataka, zamutili smo podatke na kojima sevide broj Nenada Aleksića Ša, kao i njegova tačna adresa.

Republika

Foto: Privatna arthiva

Tara Simov prepiska

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vida

02.11.2021 06:51

Nenad Ša da spremi još 50.000 evra za novo bežanje Tare iz Zadruge,